Đir po županijama: Načelnik Đuro Bukvić na ICV radiju o programu proslave Dana općine Lukač i drugim važnim temama

U utorak, 15. listopada, u 17 sati, na valovima ICV radija, poslušajte novu emisiju “Đir po županijama”. Ovog puta obišli smo općinu Lukač i pripremili zanimljiv razgovor s načelnikom Đurom Bukvićem.

Ovih dana, prigodnim programom, Općina Lukač obilježava Dan općine i blagdan svetog Luke. Načelnik Bukvić najavio je događanja u sklopu obilježavanja Dana općine te je objasnio zašto neće biti koncerta nekog s estrade.

-Petnaest godina se ništa nije dešavalo, ja nisam bio pobornik toga, a onda smo u dva navrata napravili koncerte, ali nismo bili baš prezadovoljni, tako da smo rekli kako više nećemo, jer upravo taj dio sredstava, a radi se o 15 do 20 tisuća eura, ulažemo kroz dio uskrsnica, božićnica i poklona za djecu prema našem stanovništvu – objasnio je načelnik Bukvić.

Koje događaje možete posjetiti u sklopu obilježavanja Dana općine? Koji projekti se provode te koji će se uskoro provesti? Koliko će iznositi božićnice i uskrsnice za umirovljenike i socijalno ugrožene osobe u općini Lukač i zbog čega je to jedinstven pristup? Hoće li se Đuro Bukvić kandidirati na idućim lokalnim izborima?

Ovo su samo neka od pitanja, a cijeli razgovor s načelnikom Đurom Bukvićem poslušajte danas u 17 sati.

(www.icv.hr, mk)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content