Danom otvorenih vrata Vatrogasne zajednice i natjecanjem mladeži nastavljeno obilježavanje Dana općine Lukač

Na terenima stadiona Školski vrt u Gornjem Bazju danas je održan Dan otvorenih vrata Vatrogasne zajednice općine Lukač te je ujedno odrađeno treće kolo Ljetne lige za djecu i mladež Vatrogasne zajednice općine Lukač.

Posjetitelji su mogli vidjeti vozila i opremu vatrogasnih društava na području općine Lukač, a najviše zanimanja privukli su pronalaženje plišane pande u zadimljenom šatoru i zip line.

Dan otvorenih vrata Vatrogasne zajednice općine Lukač i treće kolo Ljetne lige za djecu i mladež Vatrogasne zajednice općine Lukač obišao je i načelnik Općine Lukač Đuro Bukvić. Na kraju natjecanja načelnik Bukvić uručio je medalje, pehare i zahvalnice najboljim mladim vatrogascima, te starijim vatrogascima koji su sudjelovali u organizaciji natjecanja.

– Obilježavanje Dana općine Lukač, nakon smotre folklora u Dugom Selu Lukačkom, nastavljamo današnjom prezentacijom vatrogasne opreme i stečenih znanja i vještina. Drago mi je što je ovakav projekt natjecanja u našoj županiji, ali i šire, započeo upravo na području općine Lukač, a dat ćemo i podršku za organizaciju ovakvog natjecanja i u idućim godinama- na kraju je, između ostalog, rekao načelnik Đuro Bukvić.

REZULTATI

Podmladak:

1. Dugo Selo Lukačko I.

2. Turanovac I.

3. Turanovac II.

Mladež djevojke:

1. Gornje Bazje I.

2. Turanovac I.

3. Gornje Bazje II.

Mladež mladići:

1. Gornje Bazje I.

2. Gornje Bazje II.

3. Gornje Bazje III

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content