Četiri virovitičke školske ekipe izborile nastup na Državnoj završnici u krosu: Doznajte pobjednike

Osnovna škola Eugena Kumičića u Slatini bila je danas domaćin Županijskog natjecanja u krosu za učenice i učenike osnovnih i srednjih škola, u organizaciji Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije.

Na pomno pripremljenim stazama gledale su se odlične utrke, neke od njih bile su odlučene u posljednjim metrima, a ulog je bio velik- ekipni odlazak na Državnu završnicu u Poreč 25. i 26. studenog.

A među najboljima od najboljih svoje su mjesto pronašle čak četiri virovitičke ekipe. Kod djevojčica, učenica 5. i 6. razreda, najbrže su bile učenice OŠ Vladimir Nazor, a na Završnici će im se pridružiti i starije djevojčice, učenice 7. i 8. razreda iste škole. U Poreč putuju i učenici Katoličke osnovne škole Virovitica (7. i 8. razreda), učenice iz Gimnazije Petra Preradovića Virovitica, kao i učenici dviju slatinskih škola, domaćina natjecanja, OŠ Eugena Kumičića (dječaci 5. i 6. razreda), te ekipa srednjoškolaca iz Srednje škole Marka Marulića.

Najboljim ekipama medalje su podijelili pedagoginja škole domaćina Nataša Valinčić, te tajnik Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije Ivan Kelečić.

(www.icv.hr, Radio Slatina, foto: D. Jukić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content