3. NL SJEVER Lokalni derbi na Gmanju: Pitomača u susretu s Graničarom iz Đurđevca traži povratak na pobjedničke staze

Nakon neplaniranog poraz na gostovanju kod Podravine u Ludbregu, pred nogometašima Pitomače u osmom kolu 3. nogomete lige Sjever lokalni je derbi. Sutra u 16 sati na pitomačkom Gmanju gostuje Graničar iz Đurđevca.

– Lokalni derbi uvijek donose dodatnu draž, a utakmice između ekipa iz Pitomače i Đurđevca, neovisno o sportu i uzrastu, uvijek su bile takve. Tribine će biti pune kako naših, tako i gostujućih navijača. Neovisno o tome naš cilj se zna. U utakmicu trebamo ući “hladne glave”. Moramo se iskupiti za poraz u Ludbregu i doći do tri nova boda- izjavio nam je trener Pitomače Ivan Presečan.

Momčad Graničara u dosadašnjem dijelu natjecanja osvojila je četiri boda i sigurno će pokušati iznenaditi Pitomaču.

– Igramo kod iskusne, stabilne i dobro posložene momčadi koja “puca” na najviše pozicije u ligi. U našoj povijesti igrali smo pregršt dvoboja s Pitomačom koja nam je teritorijalno blizu, a svaka utakmica smatrala se derbijem. Tako će biti i ovaj put. Naši igrači dat će sve od sebe da se vrate na pravi put na koji su navikli sve simpatizere i navijače- u najavi su poručili iz đurđevačkog Graničara.

U oba tabora nema kažnjenih igrača, što će trenerima Ivan Presečanu i Mariju Vodanoviću olakšati sastavljane početnih postava.

tablica 5

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content