2. ŽNL ZAPAD Kreće drugi krug natjecanja: Derbi kola u Kladarama, vodeća Gradina na gostovanju u Bušetini

Kreće drugi krug natjecanja u 2. ŽNL Zapad, a na rasporedu su susreti 8. kola.

Derbi susret igra se u Kladarama gdje će istoimena domaća drugoplasirana momčad ugostiti trećeplasiranu Turnašicu. Kladare su u prvom međusobnom ogledu slavile s minimalnih 1:0, a do pobjede će pokušati doći i sutra kako bi se učvrstili na drugom mjestu, ili preuzeli vodeću poziciju, ovisno o rezultatu u Bušetini gdje gostuje vodeća Gradina. S obzirom na dosad ostvarene rezultate, gosti su favoriti u susretu s Bušetinom 1947, budući da domaćini u dosadašnjem dijelu sezone još nisu osvojili bod, a Gradina je i u prvom susretu uvjerljivo slavila rezultatom 6:1. U derbiju u Kladarama obje momčadi neće biti kompletne. Kod domaćina neće moći zaigrati Robert Greguraš, a kod gostiju Franjo Trupina. Za Gradinu pak neće moći zaigrati Saša Ivošević.

Stara Brezovica na svom će terenu igrati protiv ŠN Graničar Okrugljače. Gosti su tri mjesta ispred sutrašnjih domaćina, no bodovna razlika nije velika jer zaostatak Stare Brezovice iznosi svega tri boda. Bit će ovo susret dvije podjednake momčadi što je bilo vidljivo i u prvom kolu kada su bodovi podijeljeni rezultatom 2:2. Domaći strateg u ovom susretu neće moći računati na Marka Čađavčana, dok kod gostiju pravo nastupa nemaju Mateo Fučkar i Valentino Pavlak.

Neizvjesno bi moglo biti i u Jugovom Polju gdje se sastaju dvije bodovno izjednačene momčadi- Plavi i Otrovanec. Oba sastava pokušat će sutra doći do tri boda koji bi im omogućila da se učvrste na sredini tablice.

Svi susreti igraju se sutra u 15:30 sati.

tablica 28

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content