2. ŽNL ZAPAD Gojmerac – Bušetina 1947 6:2: Tolo u završnici doveo Gradinu do prvog mjesta

Derbi 6. kola 2. ŽNL Zapad odigran je danas u Gradini gdje je istoimena domaća momčad dočekala Kladare koje su u dosadašnjih pet kola upisale isto toliko pobjeda. Nije dobro krenulo za goste jer već su se u 11. minuti našli u zaostatku nakon pogotka Tihomira Šarića iz kaznenog udarca, no u 24. minuti stvari na početak vratio je Martin Šubić. Mreže su mirovale sve do posljednjih minuta utakmice, a potom je za veliko slavlje Gradine i proboj na prvo mjesto ligaške ljestvice pogodio Mario Tolo.

Odličan dan imao je Željko Gojmerac koji je “sam” pobijedio Bušetinu 1947.  Gojmerac je redom pogađao u 10., 15., 24., 27. i 70. minuti iz igre, te u 86. minuti iz kaznenog udarca, dok su za goste pogađali Kristijan Mikulčić u 50. i Karlo Zelenbrz pet minuta kasnije.

Turnašica je na svom terenu bila favorit u ogledu protiv ŠN Graničar Okrugljače, no gosti su danas došli do sva tri boda. Šimun Bartolić pogodio je pet minuta prije kraja poluvremena, a Valentino Pavlak dvije minute prije kraja utakmice.

U posljednjoj utakmici kola Otrovanec i Stara Brezovica podijelili su bodove. Prvo je Matej Tkalčec pogodio za 1:0 u 11. minuti, da bi konačnih 1:1 postavio Patrik Božić minutu prije odlaska na predah. Dodajmo kako je 1:1 bilo i u crvenim kartonima. Marko Živko napustio je igru kod domaćina u 76. minuti, a kod Stare Brezovice Dominik Viljevac pet minuta kasnije.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, T. Szabo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content