2. ŽNL ISTOK Vaška domaćin Mladosti iz Bakića: Miholjac gostuje u Grabiću gdje traži četvrtu ligašku pobjedu

Mladost iz Bakića nakon petog kola učvrstila se na vodećoj poziciji s maksimalnih 15 bodova iz pet odigranih utakmica. Ovog vikenda očekuje ih zahtjevno gostovanje u Vaškoj gdje će ih dočekati četvrtoplasirana momčad lige koja ima osam bodova uz četiri odigrane utakmice.

Maksimalan učinak ima i Miholjac, ali iz tri odigrane utakmice, a nastavak pobjedničkog niza tražit će na gostovanju kod Grabića. 

Podravac iz Sopja bio je uvjerljiv u prošlom kolu na gostovanju u Miljevcima, a tu pobjedu pokušat će potvrditi na svom terenu gdje će ugostiti čađavačku Mladost 1930. Neće to biti lak zadatak za Podravac, jer Mladost 1930 je drugoplasirana ligaška momčad. Za goste neće moći zaigrati Ivan Sraka.

Spomenute utakmice igraju se sutra u 16 sati, dok će se preostale dvije igrati u nedjelju u 10 sati.

Krčevina će kod kuće dočekati Meljane koji su u prošlom kolu došli do prvog boda. Unatoč tome, domaćini imaju ulogu favorita. Kod gostiju neće moći zaigrati Zoran Main.

U derbiju začelja igrat će Slavonac iz Novaka i Mladost iz Miljevaca. Slavonac je do sada osvojio samo jedan bod, dok je Mladost poražena uz svih pet utakmica u kojima je primila 26 zgoditaka.

tablica 4

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content