2. ŽNL ISTOK Mladost iz Bakića ne posustaje, došli su i do šeste uzastopne pobjede: Grabić nanio prvi poraz Miholjcu

Mladost iz Bakića došla je do nove, šeste u nizu ligaške pobjede, a na gostovanju u Vaškoj slavili su protiv istoimene domaće momčadi. Povela je Mladost 3:0 s dva gola Danijela Ciglara i pogotkom Milana Prlića do 17. minute, no Toni Brezović, golovima u 21. i 35. minuti smanjuje na 2:3. Do predaha je ipak još jednom popustila domaća obrana, a dva gola prednosti gostima vratio je Luka Puškarić. Brezović je u nastavku kompletirao “hat-trick” svojim golom u 58. minuti, no sve dvojbe oko pitanja pobjednika riješio je Jurica Culej petnaestak minuta prije kraja. Dodajmo i kako je domaća momčad od 72. minute igrala s igračem manje nakon isključenja Sandrina Čolaka. 

Grabić je na svom terenu nanio prvi ovosezonski poraz Miholjcu. U prvom dijelu za vodstvo domaćina pogodio je Alen Alilović, a mreže su potom mirovale sve do posljednjih minuta utakmice. Zvonko Gerenčir donio je izjednačenje Miholjcu u 82., a za veliko slavlje domaće momčadi pobrinuo se Alilović u 89. minuti utakmice iz kaznenog udarca. Zanimljivo je i kako je Grabić do ove pobjede došao s čak dva igrača manje. Prvo je pocrvenio Mario Colarić u 11. minuti utakmice, a potom i Goran Hetrih u 28. minuti.

Podravac iz Sopja kod kuće je bio bolji od Mladosti 1930 iz Čađavice. Domaćini su na predah “ponijeli” dva gola prednosti, strijelci su bili Leon Tomašević u 13. i Matija Mikić u 23., a Mikić je u nastavku povećao prednost domaćina u 52. minuti. Smanjili su gosti na 3:2 golovima Mateja Kovača u 60. i Stjepana Novoselca u 72., a dvojbe oko pitanja pobjednika uklonio je Patrik Gašpar u posljednjoj minuti utakmice. Niti ova utakmica nije prošla bez isključenja. U domaćim redovima pocrvenio je Livio Brozović u 57. minuti, a kod gostiju Tomislav Kovač minutu kasnije. 

Krčevina je danas bila raspucana protiv Meljana, a domaćini su slavili 8:3. Tri gola za Krčevinu postigao je Vedran Rončević, dva Igor Mađarić, a po jednog Sebastijan Herceg, Kristijan Ovžetski i Antun Đurasek. Mrežu domaćina pogađali su pak Robert Bočkaj, dva puta, te jednom Vinko Rudnički. 

U posljednjem susretu kola Slavoncu iz Novaka bio je dovoljan jedan pogodak da dođe do prve ovosezonske pobjede. Slavili su domaćini minimalnim rezultatom protiv Mladosti iz Miljevaca, a pogodak odluke postigao je Dario Čavlović već u sedmoj minuti utakmice. Dodajmo i kako su gosti kraj utakmice dočekali sa deset igrača, budući da je isključen Dejan Marović u 65. minuti.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content