2. NL NS SJEVER Po jedna pobjeda za Suhopolje i Slatinu: Pitomača remizirala s Podravinom

Odigrane su utakmice osmog kola u 2. NL NS Sjever za mlađe uzrasne kategorije.

2. NL NS SJEVER U-11

Mladi nogometaši Suhopolja na svom su terenu ugostili Međimurje protiv kojeg su slavili 4:0. Dvostruki strijelac za “žuto-zelene” bio je Gabriel Krivačić, gol je postigao i Alexa Kecman Rađenović, dok je preostali zgoditak autogol Borne Domjanića.

Slatina je upisala težak poraz na gostovanju u Prelogu gdje ju je ugostila Mladost Komet. Domaćini su slavili s visokih 14:0. Tri gola postigao je Liam Knez, po dva Vilim Vlahek, Manuel Bartolić, Lora Golubić i Fran Mihalec, a po jednog Rafael Bartolić, Josip Grivec i Lovro Hižman. 

Dodajmo i kako je utakmica između Podravine i Pitomače odgođena. 

Ostali rezultati 8. kola: Bjelovar – ŠNK Novi Marof 3:2, Garić – Koprivnica 0:0, Varteks – Varaždin 0:4

Parovi 9. kola: Varaždin – Suhopolje, Pitomača – Varteks, Koprivnica – Podravina, Podravac – Garić, Slatina – Bjelovar, Međimurje – Mladost Komet

tablica 10

2. NL NS SJEVER U-13

Suhopolje je u starijem uzrastu poraženo od Međimurja rezultatom 7:1. Po dva gola za goste postigli su Ian Herman i Niko Vidović Švenda, a po jednog Jan Malek, Petar Kirić i Karlo Kukovec. Jedini strijelac za Suhopolje bio je Milenko Marčetić.

Mladost je i u ovom uzrastu bilo uspješnije od Slatine, a domaćini su slavili s 9:0. Tri gola postigao je Ivan Grabant, dva Toma Blažeka, a po jednog Riano Kečkeš, Gabriel Madić, Ilija Mustač i Tibor Knez.

Podravina i Pitomača podijeli su bodove u osmom kolu, a susret je završen bez pogodaka.

Ostali rezultati 8. kola: Bjelovar – ŠNK Novi Marof 1:1, Garić – Koprivnica 1:4, Varteks – Varaždin 0:7

Parovi 9. kola: Varaždin – Suhopolje, Pitomača – Varteks, Koprivnica – Podravina, Podravac – Garić, Slatina – Bjelovar, Međimurje – Mladost Komet

tablica 11

2. NL NS SJEVER U-15

Slatina je u najstarijem uzrastu pobijedila Mladost Komet na gostovanju rezultatom 5:2. Najraspoloženiji je bio Dorijan Šikić koji je za goste postigao četiri pogotka, a jednog je dodao Antonijo Kolić. Strijelci za domaćine bili su Leo Židov i Eric Božek.

Dodajmo i kako je utakmica između Podravine i Pitomače odgođena, dok će Suhopolje i Međimurje igrati u srijedu od 17 sati.

Ostali rezultati 8. kola: Bjelovar – ŠNK Novi Marof 4:1, Garić – Koprivnica 5:2

Parovi 9. kola: Pitomača – Varteks, Koprivnica – Podravina, Podravac – Garić, Slatina – Bjelovar, Međimurje – Mladost Komet

tablica 12

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content