2. NL NS SJEVER Pitomači sedam bodova u susretima protiv Garića: Suhopolje i dalje stopostotno u urastu U-15, Slatina došla do tri boda protiv Međimurja

Odigrane su utakmice 7. kola 2. NL NS Sjever.

2. NL NS SJEVER U-11

Mladi nogometaši Suhopolja poraženi su na gostovanju kod Varteksa u Varaždinu 7:0. Po dva gola za domaćine postigli su Vito Rušec i Sven Drvar-Trtinjak, a po gol su dodali Ivan Liber, Jakov Vugrek i Pavao Jarnjak.

Pitomača je na domaćem terenu došla do tri boda protiv Garića. Borna Bukvić doveo je domaćine u prednost, izjednačio je Neo Brleković, dok su pobjedu Pitomači osigurali Matej Balažić s dva i Patik Ivanic s jednim zgoditkom.

Slatina je na svom terenu igrala protiv Međimurja, a poražena je 2:0. Strijelci za goste bili su Jura Golub i Filip Varga.

Ostali rezultati 7. kola: Varaždin – Podravina 7:3, Podravac – Bjelovar 0:8, ŠNK Novi Marof – Mladost Komet 1:0

Parovi 8. kola: Suhopolje – Međimurje, Mladost Komet – Slatina, Bjelovar – ŠNK Novi Marof, Garić – Koprivnica, Podravina – Pitomača, Varteks – Varaždin

tablica

2. NL NS SJEVER U-13

Varteks je i u starijem uzrastu slavio protiv Suhopolja, a završilo je 6:3. Dva gola za domaćine postigao je Lovro Martinjak Petrović, a po gol su postigli Matej Drvar, Liam Balog, Adam Jergan i Fran Liber. Za Suhopolje je dvostruki strijelac bio Milenko Marčetić, a pogodak je upisao i Karlo Kojadin.

Pitomača je kod kuće slavila protiv Garića 3:1. Golove su postigli Noa Špoljarić, Filip Balažić i Mihael Tržić, dok je strijelac za goste bio Adriano Klobučar.

Slatina je poražena od Međimurja na svom terenu s visokih 14:0. Po tri gola za goste postigli su Niko Vidović Švenda i Ian Herman, a po jednog Vito Velđi, Gabriel Vadlja, Vito Toplek, Petar Kirić, Jan Malek, Dorian Weber i Luka Novak. Preostali zgoditak bio je autogol Matea Matanovića.

Ostali rezultati 7. kola: Varaždin – Podravina 15:0, Podravac – Bjelovar 1:4, ŠNK Novi Marof – Mladost Komet 2:0

Parovi 8. kola: Suhopolje – Međimurje, Mladost Komet – Slatina, Bjelovar – ŠNK Novi Marof, Garić – Koprivnica, Podravina – Pitomača, Varteks – Varaždin

tablica 1

2. NL NS SJEVER U-15

Suhopolje je u najstarijem uzrastu došlo do tri boda u Varaždinu. Poveli su domaćini golom Florijana Tuđana, no Suhopolje je okrenulo rezultat golovima Leona Pasarića, Filipa Zeca i Luke Šafrana. Na 2:3 smanjio je Marin Lovrenčić, dok je konačnih 2:4 postavio Pasarić svojim drugim golom.

Pitomača je kod kuće remizirala s Garićem 3:3, a domaćini su bili u rezultatskom zaostatku u tri navrata. Jan Makaj bio je strijelac za goste već u prvoj minuti, izjednačio je Fran Tudić u 25., no samo tri minute kasnije prednost Gariću vraća Benjamin Bećirspahić. Za novo izjednačenje zaslužan je bio Lovro Smolčić, za 2:3 pogodio je Leon Gorupec, a bod Pitomači donio je Petar Čajkulić.

Slatina je u najstarijem uzrastu slavila protiv Međimurja 3:1. Raspoložen je u domaćim redovima bio Mihael Jaković koji je postigao sva tri zgoditka, dok je za goste poentirao Niko Fučko.

Ostali rezultati 7. kola: Podravac – Bjelovar 0:5, ŠNK Novi Marof – Mladost Komet 6:1

Parovi 8. kola: Suhopolje – Međimurje, Mladost Komet – Slatina, Bjelovar – ŠNK Novi Marof, Garić – Koprivnica, Podravina – Pitomača

tablica 2

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content