2. HRL ISTOK Orahovica imala +4 na poluvremenu pa na kraju ostala bez bodova u susretu s Valpovkom

Rukometaši Orahovice odigrali su prvu utakmicu u novoj sezoni 2. HRL Istok, a na domaćem su terenu ugostili Valpovku.

Bolje su u susret ušli gostujući rukometaši koji su poveli 1:3 u sedmoj minuti, no desetak minuta kasnije rezultatski zaostatak bio je na strani gostiju budući da su Orahovčani preokrenuli i poveli 9:7. Do kraja prvih 30 minuta domaći rukometaši dodatno su povećali svoju prednost, tako da se na predah otišlo rezultatom 17:13.

I većim dijelom drugog poluvremena prednost je bila na strani Orahovice. Petnaestak minuta prije kraja imali su domaćini +3 (23:20), u posljednjih 10 minuta ušlo se s 25:23 za Orahovicu, no posljednja dionica utakmice otišla je na stranu gostiju. Rukometaši Valpovke do kraja su primili samo jedan zgoditak, a nakon promašenog sedmerca Domagoja Bota, najboljeg pojedinca u domaćim redovima, za pobjedu Valpovke u 56. minuti mrežu je pogodio Matej Radović.

Ostali su tako Orahovčani bez bodova nakon prvih 60 minuta, no to će pokušati promijeniti u idućem kolu kada gostuju kod druge ekipe Osijeka.

ORAHOVICA – VALPOVKA 25:26
Orahovica: Josip Brnjak, Marko Lovrić, Tin Lovrić 1, Bruno Ćuić 2, Marin Poljak 1, Damjan Koppi, Florijan Ladnjak, Domagoj Bot 9, Toni Kolarić 4, Stjepan Topalović, Luka Kuricek, Tomislav Rotim 5, Domagoj Kiš 3, Željko Paljušić, Domagoj Steiner, trener: Damir Knežić

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content