1. ŽNL Remi Sloge i DOŠK-a: Borova u nastavku slomila otpor Mladosti iz Vukosavljevice

U nedjeljni utakmicama osmog kola 1. županijske nogometne lige najzanimljivije je bilo u Dugom Selu Lukačkom gdje su domaća Sloga i DOŠK iz Dolaca podijelili bodove rezultatom 3:3. Domaća momčad povela je pogotkom Igora Praje u sedmoj minuti, no sedam minuta kasnije poravnao je Alen Marinić. Igor Prajo svojim drugim pogotkom u 15. minuti ponovno dovodi domaću momčad u prednost. U 38. minuti Marijan Velić iz slobodnog udarca izjednačio je rezultat na 2:2. Početkom nastavka bolje igraju gosti što je materijalizirao Marijan Velić svojim drugim pogotkom za prednost DOŠK-a 3:2 u 48. minuti. U Posljednjih desetak minuta domaća momčad kreće na sve ili ništa te pogotkom Matea Tomića u 79. minuta dolazi do konačnih 3:3.

Vodeća Borova tek je u drugom dijelu utakmice slomila otpor Mladosti iz Vukosavljevice. Na kraju je pobijedila 3:0. Dva zgoditka postigao je Iva Ibriks, dok je jednom strijelac bio Darko Obžetić.

Već nakon prvog dijela utakmice između Podgorja i Drave iz Terezinog Polja riješeno je pitanje pobjednika. Podgorje je pobijedilo 3:0. Strijelci s bili Matia Horvat, Marino Grizelj i Tomislav Krmpotić.

U Sladojevcima je domaća Slavonija pobijedila Sveti Đurađ 6:0. Tri zgoditka postigao je Mihael Novaković, dva puta mrežu je zatresao Bojan Dmitrović, a jednom Kristian Ferenčak.

Na Ciganki u Josipovu Dinamo je s 5:2 pobijedio Croatiju iz Grabrovnice. Gosti su od 15. minute igrali s deset igrača, jer je isključen Dean Klemen. Dva pogotka za domaću momčad postigao je Josip Zajček, dok su po jednom strijelci bili Matej Androš, Darko Kokoška i Brazilac William Jose De Oliveira. Strijelci za Croatiju bili su Kristijan Lončarić i Ivan Topić.

U Velikom Rastovcu domaća Munja bila je bolja od Standarda iz Nove Šarovke 3:2. Gosti su poveli pogotkom Tonija Hrgetića u 18. minuti, a poravnao je Josip Vida u 22. minuti. Zgodicima Josipa Vide u 50. i Brazilca Emanuela Araujo Da Silva Kaiquea u 52 minuti Munja vodi 3:1. Konačnih 3:2 postavio je Kristian Benko u 70 minuti. Posljednje dvije minute gosti su igrali s deset igrača, jer je teren zbog drugog žutog kartona morao napustiti Slavko Juren.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content