1. ŽNL Podgorje i Orešac podijelili bodove: Drava slavila u općinskom derbiju, nova pobjeda za Borovu

Vodeća Borova na svom je terenu s 9:1 svladala Croatiju iz Grabrovnice. Po tri pogotka postigli su Ivan Ibriks i Zdenko Lončarek, po jednom su strijelci bili Dominik Hodak, Toni Bočiluk i Darko Obžetić, dok je jedini gostujući pogodak postigao Božidar Lelek.

Slavonija u Sladojevcima bila je bolja od DOŠK-a iz Dolaca 5:0. Strijelci su bili Igor Dunković, Kristian Ferenčak, Mateo Novaković i Ivan Đuzel iz igre te Bojan Dmitrović s bijele točke.

Podgorje i Orešac podijelili su bodove u utakmici bez pogodaka. Teren su prije kraja utakmice morali napustiti domaći igrači Marino Grizelj, koji je u 79. minuti dobio dva žuta kartona zbog prigovora, te Nikola Režonja, koji je pocrvenio u drugoj minuti sudačke nadoknade. Domaći nisu bili zadovoljni s nekoliko sudačkih odluka.

U općinskom derbiju u Dugom Selu Lukačkom pred tristotinjak gledatelja Drava iz Terezinog Polja pobijedila je domaću Slogu 1:0. Jedini pogodak postigao je Josip Draganić u 44. minuti iz kaznenog udarca.

Na Ciganki u Josipovu Dinamo je sa 6:0 pobijedio Omladinac iz Korije. Po dva pogotka postigli su Brazilci Vinicius Ribeiro De Oliveira Matheus i William Jose De Oliveira, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Darko Kokoška i Dominik Kralj

Munja je u Velikom Rastovcu pobijedila Sveti Đurađ 3:0. Strijelci su bili Marin Bonačić u 41., Luka Vida u 74. i Brazilac Emanuel Araujo Da Silva Kaique u 82. minuti.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content