1. ŽNL Osmo kolo otvaraju Orešac i Omladinac iz Korije: Borova dočekuje Mladost, Sloga domaćin DOŠK-u

Prvu utakmicu osmog kola 1. županijske nogometne lige sutra igraju Orešac i Omladinac iz Korije. Domaća momčad trebala bi biti favorit, ali i gosti imaju svoju računicu kako doći do uspjeha. Oba sastava neće biti kompletna. U momčadi Orešca ne može zaigrati Darijo Šamec, dok kod gostuju pravo nastupa nemaju Vedran Grubić i Antun Hajić.

Preostalih šest utakmica igra se u nedjelju u 16 sati.

Najzanimljivije bi trebalo biti u Dugom Selu Lukačkom gdje će drugoplasirana Sloga ugostiti četvrti DOŠK iz Dolaca. Obje momčadi do sada su osvojile po 15 bodova.

Podgorje odlične rezultate iz prošlih kola namjerava potvrditi u domaćoj utakmici s Dravom iz Terezinog Polja. Gosti već tri kola ne znaju za pobjedu te će pokušati prekinuti negativan niz. Za Dravu ne može zaigrati Leon Viljevac.

Vodeća Borova na svojim Poljicima favorit je u ogledu s prošle sezone drugoplasiranom Mladosti iz Vukosavljevice, dok će gosti pokušati iskoristi svako opuštanje domaće momčadi.

Zanimljivo bi trebalo biti na Ciganki u Josipovu gdje je Dinamo Domaćin Croatiji iz Grabrovnice.

U Sladojevcima domaća Slavonija, koja ima tri pobjede u nizu, favorit je u utakmici s nogometašima Svetog Đurađa.

Derbi začelja igra se u Velikom Rastovcu gdje je Munja domaćin Standardu iz Nove Šarovke. U domaćim redovima ne može istrčati Bruno Ivančić, dok kod gostuju ne može zaigrati Luka Geng. Munja bi trebala biti bliže pobjedi.

Na listi strijelaca uvjerljivo vodi prvo ime Borove Ivan Ibriks sa 17 pogodaka. Na drugoj poziciji su Florijan Slipčević iz Drave i Renato Lukinić iz Orešca, kolji su postigli po devet, dok je na trećem mjestu sa šest pogodaka najbolji strijelac drugoplasirane Sloge Josip Eršek.

tablica 7

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content