1. ŽNL DOŠK domaćin Dinamu iz Josipova: Borova favorit na gostovanju u Svetom Đurađu

Ovog vikenda igraju se utakmice devetog kola 1. županijske nogometne lige.

Sutra u 16 sati u Novoj Šarovki igraju posljednjeplasirani Standard i treće Podgorje. Gosti su favoriti, ali će domaća momčad pokušati doći do prve pobjede u ovoj ligaškoj sezoni. U domaćoj momčadi ne mogu zaigrati Slavko Juren i Antonijo Marinković, dok kod gostuju prvo nastupa nema Igor Potrata.

Preostalih šest utakmica igra se u nedjelju u 16 sati.

Vodeća Borova favorit je na gostovanju kod Svetog Đurađa i sve osim uvjerljive gostujuće pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

Nakon dobre igre i boda na gostovanju kod Sloge, DOŠK će ugostiti Dinamo iz Josipova. Domaća momčad trebala bi biti bliže osvajanju tri boda, mada su gostu u posljednjih nekoliko kola uvjerljivi. U domaćoj momčadi ne mogu igrati Alen i Patrik Marinić.

U Terezinom Polju domaća Drava će u susretu s Orešcem tražiti put za izlaz iz rezultatske krize. Gosti mogu igrati bez opterećenja što bi im moglo olakšati put do novog uspjeha.

Omladinac je u Koriji već pokazao da zna iznenaditi favorizirane goste, a ovog puta ugošćuje odličnu Slogu iz Dugog Sela Lukačkog koja sigurno želi doći do novog uspjeha. U domaćoj momčadi pravo nastupa nemaju Antonio Štefanec i Valentino Jeličić.

Croatia u Grabrovnici dočekuje Slavoniju iz Sladojevaca. Domaća momčad neće biti kompletna, jer zbog kazni ne mogu zaigrati Dean Klemen i Martin Ivesa.

U Vukosavljevici će domaća Mladost u susretu s Munjom iz Velikog Rastovca tražiti put do druge prvenstvene pobjede u ovoj sezoni, dok će gosti nastojati doći do drugog gostujućeg boda ove jeseni.

Na listi strijelaca uvjerljivo vodi Ivan Ibriks iz Borove s 19 pogodaka. Igrač Orešca Roberto Lukinić postigao je 11, dok je Florijan Slipčević iz Drave postigao devet pogodaka.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content