1. LIGA NS SJEVER Kadeti Virovitice pobijedili Slaven Belupo na Apašu: Juniori Pitomače bolji od Mladosti iz Ždralova

Proteklog vikenda odigrane su utakmice sedmog kola 1. lige Nogometnog središta Sjever za mlađe uzraste. Selekcije U-11, U-13 i U-15 NK Virovitice ugostile su vršnjake Ivančice iz Ivanca.

Na terenu s umjetnom travom Sportskog centra Vegeška virovitička selekcija U-11 bila je bolja od gostiju iz Ivanca 4:1. Pogotke za Viroviticu postigli su Matej Šuper, Adam Spudić, Marin Buđak i gostujući igrač Aleksandar Mavrić, dok je za goste strijelac bio Teo Kolačko.

Selekcije U-13 i U-15 igrale su na terenu u Milanovcu. Mlađi pioniri U-13 pobijedili su 3:0 zgodicima Lovre Galjara, Borne Klementa i Gabrijela Jurića.

Utakmica pionira U-15 bila je neizvjesna do samog kraja. Virovitica je povela zgodicima Karla Kajzera i Pavla Košija. Alen Kunalić s dva svoja pogotka poravnao je rezultat na 2:2. Karlo Kajzer potom dovodi Viroviticu u prednost od 3:2, ali je Jurica Cikač izjednačio na 3:3. U drugom dijelu utakmice domaća momčad, po teškom terenu i kiši, propustila je desetak odličnih prigoda da bi u posljednjoj minuti Jan Feketija postigao pobjednički pogodak za pobjedu Virovitice od 4:3.

U idućem kolu Virovitičani gostuju kod Graničara u Đurđevcu.

Kadet i juniori Virovitice gostovali su kod vršnjaka koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa na stadionu Ivan Kušek Apaš. Domaća momčad povela je pogotkom Ante Pavičića u 14. minuti. Virovitica je poravnala pogotkom Luke Kneževića u 60. minuti. Pravu pomutnju u domaće redove unio je ulazak u igru hitronogih igrača Virovitice Matijasa Šarića i Marka Srnaka. Na asistenciju Matijasa Šarića Dominik Dumić postigao je pobjednički pogodak za 2:1, a kadeti Virovitice mogli su doći i do uvjerljivije pobjede.

Juniori Slaven Belupa bili su bolji od Virovitice 3:1. Strijelci za Slaven Belupo bili su David Tomašek, Filip Toth i Fran Kucel, dok je jedini pogodak za Viroviticu postigao Leo Crvenka.

Kadeti Pitomače poraženi su od Mladosti iz Ždralova 6:2. Po dva pogotka za goste postigli su Gabriel Majcan i Roberto Berger, dok su se po jednom u strijelce upisali Antonio Filić i Lovor Stojan. Zgoditke za Pitomaču postigli su Ivan Dudašek i Fran Ivanišević.

Juniori Pitomače došli su do pobjede nad vršnjacima Mladosti iz Ždralova 1:0. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Franco Šokec.

Idućeg vikenda u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji u Virovitici se igra županijski derbi između Virovitice i Pitomače.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content