1. HRL Virovitičke rukometašice (U-15) u posljednjim trenucima ostale bez boda na gostovanju u Koprivnici

Novu neizvjesnu utakmicu odigrale su rukometašice 1234 Virovitice i Podravke u 1. HRL za mlađe uzrasne kategorije. Gostovale su “lavice” u Koprivnici, u sklopu prvog kola lige U-15, gdje su u posljednjim trenucima susreta ostale bez boda.

Bolje su Virovitičanke ušle u dvoboj budući da su povele 2:0, no domaće rukometašice uzvratile su s tri vezana pogotka i došle do prve prednosti. No ona nije dugo trajala, budući da su “lavice” odmah ponovno povele, a zatim i povećale prednost do kraja poluvremena na +2 (7:5).

Podravkašice su početkom drugog dijela još jednom uspjele vezati tri pogotka i povesti 8:7, no još jednom istom mjerom uzvraćaju Virovitičanke te vode 10:8. Pet minuta prije kraja Podravka je uspjela povesti 11:10, a potom se ušlo u neizvjesnu završnicu. Do kraja se igralo gol za gol, a do pogotka odluke, koji je bio vrijedan dva boda, Podravka je došla devet sekundi prije kraja utakmice.

U redovima 1234 Virovitice najefikasnija je u ovom dvoboju bila Mirna Grgurić s pet zgoditaka, dok je četiri postigla Una Velić.

PODRAVKA – 1234 VIROVITICA 13:12
1234 Virovitica: Ela Hajmaši, Natali Amidžić, Una Velić 4, Sara Slamić, Ema Drljić 1, Franka Jakelić, Ana Kosanović 2, Dea Klešić, Tea Matanović, Emily Karol Grubić, Lana Majdak, Tena Pavoković, Mia Bančić, Mirna Grgurić 5, Petra Pristavnik

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, HRS)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content