1. HRL Trostruki nedjeljni program za “lavice”: U “Brlićima” gostuje Podravka, rukometašice Orahovice otvaraju natjecanje u Novoj Kapeli

Danas započinje natjecanje u 1. HRL za mlađe uzraste, a s područja Virovitičko-podravske županije prvo će na teren mlade igračice Orahovice.

Orahovčanke danas gostuju u Novoj Kapeli kod ekipe Slavonke. Prva utakmica, u uzrastu U-11 Regije 2-2 igra se u 18 sati u dvorani OŠ Antuna Mihanovića u Novoj Kapeli, dok će potom, od 19 sati, na teren i rukometašice uzrasta U-13, također Regije 2-2.

Sutra će igrati rukometašice Pitomače u uzrastu U-13 regije 2-1. Pitomačanke će gostovati u Prelogu kod istoimene domaće momčadi, a utakmica se igra u 11 sati.

Nedjelja je rezervirana za virovitičke “lavice” koje će odigrati čak tri dvoboja, sva tri protiv Podravke. Prvo će igrati rukometašice uzrasta U-17 s početkom u 10 sati, nakon njih će na teren igračice uzrasta U-11 koje se natječu u Regiji 2-1 i koje igraju od 11:30 sati, dok će posljednji dvoboj odigrati igračice uzrasta U-13 u Regiji 2-1 s početkom u 13 sati. Sve tri utakmice igraju se u dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić.

Dodajmo i kako su na teren trebale i rukometašice Slatine u uzrastima U-11 i U-13, no njihovi dvoboji Regije 2-2 protiv Donjih Andrijevaca odnosno Petrijevaca su odgođeni.

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content