1. HRL SJEVER Viro Virovitica domaćin Maksimir Pasteli: Slatina ugošćuje drugu ekipu Rudara

U 1. hrvatskoj ligi Sjever ovog vikenda igraju se utakmice četvrtog kola. Obje momčadi s područja Virovitičko-podravske županije, Viro Virovitica i Slatina, igraju u istom terminu, sutra u 19:30 sati.

Viro Virovitica nakon uvjerljivog poraza na gostovanju kod druge ekipe Rudara u Rudama na terenu sportske dvorane Tehničke škole ugostit će zagrebačku momčad Maksimir Pastelu. Nakon uvodne pobjede na gostovanju kod Rudara, ekipa Maksimir Pastele poražene je na gostovanju od Zaprešića te na svom terenu od Dugog Sela.

– Dat ćemo sve od sebe da obranimo domaću dvoranu i uzmemo dva bitna boda. Maksimir Pastela je mlada i brza momčad koja igra sličan rukomet, kao i momčad Rudara. Očekujem podršku naših vjernih navijača- u najavi utakmice nam je rekao trener Viro Virovitice Ivan Vrbančić.

Momčad Slatine proteklog vikenda došla je do prvih bodova pobijedivši na gostovanju križevački KTC u odličnoj završnici utakmice. Na krilima te pobjede Slatinčani žele doći do novih bodova u domaćoj utakmici s drugom ekipom Rudara iz Ruda.

– Očekuje nas još jedna zahtjevna utakmica i to na domaćem terenu, a u Slatinu stiže druga momčad premijerligaša Rudara. Riječ je o mladoj momčadi punoj talentiranih igrača koji su članovi mladih reprezentacija Hrvatske. Svjesni smo da nismo briljirali u prve tri utakmice, ali istovremeno vjerujemo da možemo u kontinuitetu igrati onako kako smo igrali u posljednjih deset minuta utakmice u Križevcima i sve ćemo učiniti da to bude tako- u najavi utakmice poručili su iz RK Slatine.

Utakmica se igra u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića.

tablica 8

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content