ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE Mario i Mateo Pšihistal za trijumf Bratstva, Ibriks nastavio golgetersku formu u dresu Borove

U prvoj utakmici sedmog kola Premijer županijske nogometne lige Bratstvo je na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju bilo bolje od Zrinskog iz Nove Bukovice 3:1.

Pitanje pobjednika riješili su Mario Pšihistal i njegov nećak Mateo. Bratstvo je povelo pogotkom Marija Pšihistala u 70. minuti. Devet minuta kasnije izjednačio je Tomislav Kurtić. U 82. minuti Mateo Pšihistal dovodi domaću momčad ponovno u prednost, da bi konačnih 3:1 svojim drugim pogotkom na utakmici postavio Mario Pšihistal u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Ostale utakmice igraju se sutra (nedjelja) u 16 sati. Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru igraju Dinamo i Sloga iz Zdenaca. U Čačincima igraju Mladost i Lukač 05. Rezovac je domaćin Voćinu, dok Crnac ugošćuje Suhopolje. U Četekovcu igraju Dinamo i Mikleuš.

Vodeća momčad 1. županijske nogometne lige Borova s 5:2 svladala je Standard u Novoj Šarovki. Dva pogotka za Borovu postigao je Ivan Ibriks, dok su po jednom strijelci bili Marko Rastija, Darko Obžetić i Zdenko Lončarek. Oba pogotka za domaću momčad postigao je Kristian Benko.

Preostalih šest utakmica igra se sutra (nedjelja) u 16 sati. U Dolcima igraju DOŠK i Orešac, dok u Velikom Rastovcu igraju Munja i Podgorje. U Vukosavljevici igraju Mladost i Slavonija iz Sladojevaca, a Sveti Đurađ je domaćin Dinamu iz Josipova. U Koriji igraju Omladinac i Drava iz Terezinog Polja, dok u Grabrovnici igraju Croatia i Sloga iz Dugog Sela Lukačkog.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, arhiva)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content