Ulica Ljudevita Gaja u Našicama uskoro dobiva novi izgled: Gradnačelnik Kašuba obišao radove

Gradonačelnik Krešimir Kašuba i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalena Vidaković-Gelenčir danas su obišli radove u Ulici Ljudevita Gaja u Našicama.

U proteklih godinu dana u ovoj ulici rekonstruirana je vodovodna mreža, nakon čega su započeti radovi na asfaltiranju ceste, sanaciji kolnih prilaza i oborinskoj odvodnji.

Tijekom današnjeg obilaska gradonačelnik Kašuba susreo se sa stanovnicima Gajeve ulice te obišao pojedinačne parcele na kojima su, zbog specifičnosti terena, radovi zahtjevniji.

Nakon razgovora s građanima i u dogovoru s izvođačem radova, zaključeno je kako će se, gdje god to bude moguće, vlasnicima parcela izići ususret.

Radovi su u završnoj fazi i trebali bi biti gotovi za dva tjedna. Investicija je vrijedna preko 60.000,00 eura, a cilj joj je podići kvalitetu života stanovnika u ovom dijelu grada na višu razinu.

Uz gradonačelnika Krešimira Kašubu radove su obišli direktor Našičkog vodovoda Josip Matek, voditelj vodoopskrbe Tomislav Benović te predstavnici izvođača radova i nadzora.

(nasice.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content