U Slatini najmlađi izrađivali mandale od prirodnih materijala i učili svirati na zvučnim zdjelama: Polaznici programa “Super Kids” pokazali svoje fizičke vještine

Udruga AUM Slatina, u programu povodom proslave Dana grada, u Parku 136. brigade u Slatini održala je s djecom radionicu izrade mandala od prirodnih materijala i plodova prirode, kao i radionicu sviranja zvučnih zdjela i stvaranja umirujućih zvukova kojom se nastoji djecu potaknuti na opuštanje i brigu o psihičkom zdravlju.

Na pozornici uz gradsku fontanu najmlađi članovi Udruge AUM i polaznici sportskog rekreativnog programa ”Super Kids” održali su nastup na kojemu su prezentirali svoje fizičke vještine i izveli vježbe koje su naučili tijekom prošle sezone vježbanja.

– Na ovaj način najmlađi članovi Udruge AUM žele i ostalu djecu potaknuti na fizičku aktivnost, zdrave životne navike i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Pridružite im se u novoj sezoni vježbanja, budite i vi “Super Kids”- rekla je predsjednica udruge Svjetlana Dupan.

(www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli, S. Dupan)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content