U Podravskim Sesvetama svečano otvorene nove prostorije u zgradi općine

Danas (petak) su u općini Podravske Sesvete svečano otvorene nove prostorije koje se nalaze u potkrovlju zgrade općine. 

-Danas smo otvorili novouređene prostore potkrovlja općinske zgrade. Ovi prostori dugo su bili prazni i neiskorišteni, pa smo ih odlučili urediti i dati im svrhu. Završetkom projekta dobili smo šest prostorije koje će prvenstveno koristiti udruge, a jedna prostorija će biti namijenjena u vijećnicu, a jedna za arhivu – rekao je načelnik općine Mladen Sitek. 

Projekt je to koji je započeo u studenom 2023. godine, a ovim projektom uređena su nova tri prostora za udruge, prostor arhive općinske uprave te konferencijska sala (vijećnica) i jedan uredski prostor (ured poljoprivrednog redara).

-Jako smo sretni i zadovoljni što smo dobili nove prostorije koje ćemo koristiti i bit će nam od velikog značaja za daljnji rad – kažu iz Udruga.

Vrijednost izvođenja radova iznosila je 279.567,05 eura s uračunatim PDV-om po okončanoj situaciji, dok je 3.750,00 eura s uračunatim PDV-om izdvojeno za stručni nadzor na projektu. Realizaciju ovog projekta sufinanciralo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 35 tisuća eura.

Uređene nove prostore obišao je i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

(www.icv.hr, ib, foto: I. Barčan)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content