U Pitomači će ljubitelji tamburaške glazbe u nedjelju, 22. rujna, moći uživati u koncertu tamburaškog orkestra i vokalista

U organizaciji Centra za kulturu “Drago Britvić”, a pod pokroviteljstvom Općine Pitomača, u nedjelju, 22. rujna, održat će se koncert tamburaške glazbe u povodu dolaska jeseni pod nazivom “Jesen stiže dunjo moja”.

-Dan uoči nastupanja jeseni organiziramo koncert tamburaške glazbe kojega smo nazvali po poznatoj tamburaškoj skladbi “Jesen stiže dunjo moja”. Radi se o koncertu u izvođenju tamburaškog orkestra udruge Tambura club iz Zagreba, a koji će u svom cjelovečernjem repertoaru ponuditi niz skladbi koje su ili pisane, ili aranžirane za tambure. U okviru glazbenog sadržaja, Tambura club dovodi svoje vokalne soliste tako da će to biti jedna večer koja će ponuditi uživanje u tamburaškoj glazbi kako instrumentalno, tako i vokalnoj. Nadamo se da ćemo na ovaj način uploviti u okrilje jeseni uz jedan pregršt pjesama tamburaškog izričaja – rekao nam je Rajno Stilinović, ravnatelj Centra za kulturu.

Koncert će se održati u dvorani Centra za kulturu s početkom u 19 sati, a ulaz je za sve besplatan.

(www.icv.hr, ib)

460326728 937584841731304 2619053050157866077 n

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content