U Našicama pri kraju radovi na izgradnji parkirališta pokraj Evanđeoske pentekostne crkve

Gradonačelnik Krešimir Kašuba i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalena Vidaković Gelenčir obišli su danas (utorak) radove na izgradnji parkirališta pokraj Evanđeoske pentekostne crkve u Našicama.

Kako je istaknuo Zdravko Klešćik, pastor Crkve u Našicama, ideja za izgradnjom adekvatnog parkirališnog prostora za potrebe vjernika postoji već nekoliko godina, a sada je na njihovo veliko zadovoljstvo realizacija u završnoj fazi.

Zahvalio je Gradu Našicama i gradonačelniku što su prihvatili sufinanciranje projekta čija je ukupna vrijednost oko 20 tisuća eura.

– Grad Našice oduvijek ima jako dobru suradnju s vjerskim zajednicama na našem području, pa je tako i suradnja s pastorom Klešćikom vrlo kvalitetna – napomenuo je gradonačelnik Krešimir Kašuba te istaknuo kako će Grad Našice u realizaciji izgradnje parkirališta sudjelovati s pet tisuća eura.

Svi radovi na izgradnji parkirališta, koje će moći primiti tridesetak automobila, trebali bi biti okončani kroz dvadesetak dana.

(nasice.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content