U Našicama održan tradicionalan 20. vatrogasni kup i 15. memorijalni kup “Matković – Ivić”: Doznajte pobjednike

Jučer (subota) je u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice, a pod pokroviteljstvom Grada Našica i Turističke zajednice Grada Našica, održan tradicionalni 20. vatrogasni Kup grada Našica i 15.memorijalni vatrogasni kup “Matković – Ivić”.

Svoje vještine pokazao je veliki broj vatrogasaca iz cijele Hrvatske. U prijepodnevnom terminu natjecala su se djeca, a u poslijepodnevnom seniori. Kup je i ove godine započeo odavanjem počasti preminulim vatrogascima dugogodišnjem predsjedniku Branku Matkoviću i dopredsjedniku društva Branku Iviću.

Sve nazočne, uoči početka natjecanja pozdravili su zapovjednik Robert Hren i predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić, a natjecanje je otvorio gradonačelnik Krešimir Kašuba, izrazivši zadovoljstvo odličnim odazivom i velikim brojem djece.

-Velika čast mi je bila pozdraviti vatrogasce i otvoriti kup za djecu od 6 do 12 godina. Zaista je jako lijepo vidjeti toliki broj djece u našem gradu. Vatrogasci su jedna visoka organizacija koja može okupiti ovoliki veliki broj djece. Vidjeti zadovoljstvo i sreću na njihovom licima zaista je nešto posebno Oni se bave ovim humanim poslom koji je u našoj zajednici zaista prepoznatljiv – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

20. VATROGASNI KUP GRADA Našica ZA DJECU OD 6 DO 12 GODINA

Djeca muška :

1.DVD Vukojevci
2.DVD Grabovac 2
3. DVD Beljevina

Djeca ženska :

1.DVD Zoljan
2. DVD Našice
2.DVD Vukojevci

15. MEMORIJALNI VATROGASNI KUP “MATKOVIĆ – IVIĆ”

ŽENE A

1.mjesto DVD Koška
2.mjesto DVD Beljevina

MUŠKI A

1.mjesto DVD Spačva Vinkovci
2.mjesto DVD Donja Motičina 2
3.mjesto DVD Stružec

ŽENE B

1.mjesto DVD Donja Motičina
2.mjesto DVD Stipanovci
3.mjesto DVD Breznica Našička

MUŠKI B

1.mjesto DVD Spačva Vinkovci
2.mjesto DVD Virovitica
3.mjesto DVD Šaptinovci

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content