U Đurđevcu grupa Ringišpil i Ljubavnici oduševili publiku posljednjeg vikenda Summer Cock festivala

Raspjevano je bilo proteklog vikenda u Đurđevcu na Trgu sv. Jurja. Tako je u petak, 31. kolovoza, bezvremenske hitove Đorđa Balaševića, „panonskog monara“ koje je pred brojnom, zadovoljnom i raspjevanom đurđevačkom publikom u trosatnom koncertu oživio jedan od najboljih hrvatskih tribute bandova Ringišpil, odzvanjali su đurđevačkim Trgom sv. Jurja u toploj noći zadnjeg kolovoškog vikenda u sklopu Summer Cock Festivala.

Grupa Ringišpil je u gotovo svakoj Đoletovoj pjesmi imala veliku pomoć raspjevane publike koja je uz njih plesala i pjevala stihove njegova „Ringišpila“, „Vase Ladačkog“, „Djevojke sa čardaš nogama“ i drugih, koje su vrsni glazbenici Ringišpila odsvirali izvrsno i autentično, upravo kako bi to radio i sam Balašević.

A u subotu, 31. kolovoza, vrhunsku zabavu za kraj ovogodišnjeg Summer Cock festivala mnogobrojnoj publici na Trgu sv. Jurja priredili su Ljubavnici. S njihovim najpoznatijim hitovima „Ona voli me“ i „Sve mi uzmite“ „Oko zeleno“, „Ništa nije slučajno“ i brojim drugima, vjerna i zadovoljna publika Summer Cock Festivala, oprostila se od kolovoza, koji je TZ grada Đurđevca ove godine učinila sadržajnim, zanimljivim i jako zabavnim.

A kako je bilo u petak i subotu možete pogledati OVDJE i OVDJE. 

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content