TRANSFER ZONA U Dinamo iz Josipova ”sletjela” dva Brazilca

Član 1. ŽNL VPŽ Dinamo iz Josipova nogometnu sezonu 2024./2025. nije započeo dobro, te se s jednom neriješenom i tri izgubljene utakmice nalazi 12. mjestu tablice.

Iako stanje na tablici nije baš najbolje u klubu su optimistični, jer im se vratio najbolji prošlosezonski strijelac, Brazilac Matheus Winicius Riberio De Oliveira.

– Winicius je još na kraju prošle sezone izrazio želju da se vrati u naš klub, što je nama bilo vrlo drago jer dugo nismo imali takvog strijelca. Cijelo vrijeme smo komunicirali s njim i kada su se stvorili uvjeti da ga ponovo dovedemo nismo dvojili ni trenutka, i on je sada ponovo u Dinamu. S njim je došao još jedan Brazilac, njegov prijatelj William Jose De Oliveira koji igra u vezi. Mislim da će ova brazilska kombinacija biti ubitačna za protivničke mreže, te se nadam da ćemo se u daljnjem tijeku sezone samo podizati na tablici. Obojica su registrirani i već ovaj vikend će zaigrati za Dinamo – telefonski nam je ispričao predsjednik Dinama iz Josipova Dinko Brezec koji se, dok ovo pišemo, sa članom Uprave Draženom Slivarom vrača iz Zagreba sa Zračne luke Franjo Tuđman gdje su dočekali brazilske nogometaše.

(icv.hr, adf; Foto: D. Slivar)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content