Tradicionalne 14. Sportske igre umirovljenika u Zdencima: Udruga umirovljenika općine Đurđenovac ukupni je pobjednik

Udruga umirovljenika općine Zdenci u sklopu Dana općine organizirala je 14. tradicionalne Sportske igre umirovljenika. Igre su održane u Društvenom domu, a na otvaranju je sve nazočne pozdravila predsjednica udruge domaćina Vidica Kovačević.

-Već 14 godina organiziramo ove igre i svih 14 godina udruga iz Belišća je s nama i na tom im se od srca zahvaljujemo, kao i udruzi iz Đurđenovca koji su nešto kraće na našim igrama, ali su nam također veliki prijatelji. Nama su ovakva druženje najbolji lijek za sve probleme, bolesti i sve što nas muči, ovdje se družimo, zabavljamo i što je najvažnije opustimo i zato nemojte misliti tko će pobijediti jer svi smo najveći pobjednici. Hvala načelniku Tomislavu Durmiću i Općini koji nas vjerno prate i pomažu, to nam jako puno znači – rekla je Kovačević.

Prisutnima se obratio i načelnik Tomislav Durmić te otvorio ovogodišnje Sportske igre. 

-Uvijek je lijepo doći među vas umirovljenike jer ste uvijek nasmijani i dobre volje te time i nama mlađima dajete još veći motiv za rad. Hvala našoj udruzi koja redovno dugi niz godina organizira ove susrete i igre i hvala gostujućim udrugama koje redovno dolaze. Lijepo i ugodno se osjećajte i kako je rekla predsjednica svi ste vi veliki pobjednici – rekao je Durmić.

Tri ekipe Matica umirovljenika Belišće, Udruga umirovljenika općine Đurđenovac i domaćin udruga iz Zdenaca natjecali su se u dvije discipline – belotu i elektronskom pikadu.

Na kraju kada su se svi rezultati zbrojili, u belotu najbolja je bila Udruga iz Đurđenovca, drugo je bilo Belišće, a treći Zdenci, dok su u pikadu najprecizniji bili Belišćani, drugi Đurđenovac, a treći Zdenci.

Kada su svi osvojeni bodovi zbrojeni, ukupni pobjednik natjecanja je Udruga umirovljenika općine Đurđenovac. Nakon proglašenja, uslijedio je ručak, a potom zabava uz živu glazbu.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content