Tercet LU „Fazan“ iz Špišić Bukovice, Majkl, Tomislav i Tihomir Brlas, osvojio 2. mjesto i 3.000 eura na 2. Memorijalnom kupu „Đuro Dečak“

Tercetu LU „Fazan“ Špišić Bukovica, u sastavu Majkl, Tomislav i Tihomir Brlas, izmaklo je prvo mjesto i nagrada od 5.000 eura na 2. Memorijalnom kupu u lovnom streljaštvu „Đuro Dečak“. Natjecanje je održano na lovačkom strelištu LU „Fazan“ Špišić Bukovica u Bušetini i okupilo je ekipe iz cijele Hrvatske. Prvo mjesto pripalo je ekipi Lovačkog društva „Kamenjarka Tisno“, dok su brončani bili strelci iz LD Ozalj.

Svečanost proglašenja najboljih održana je u prisutnosti obitelji Dečak, zamjenika župana VPŽ Marija Klementa, pročelnika za gospodarstvo i poljoprivredu VPŽ Bojana Mijoka i  predsjednika LS VPŽ Miroslava Bunete.

Rezultati su sljedeći:

  1. LD „Kamenjarka“ Tisno (5.000 eura)
  2. LU „Fazan“ Špišić Bukovica (3.000 eura)
  3. LD Ozalj (2.000 eura)

Natjecanje je održano pod ingerencijom Hrvatskog lovačkog saveza, uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ribarstva te potporu Virovitičko-podravske županije i Općine Špišić Bukovica, a otvorio ga je dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Hrvatske Mate Grgić.

(vpz.hr, Foto: K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content