Slatina slavi prvu pobjedu u sezoni, Virovitica i Pitomača ostaju bez bodova

U četvrtom kolu 3. nogometne lige Sjever, momčad Slatine ostvarila je svoju prvu pobjedu ove sezone. Na stadionu Antuna Tone Butorca svladali su Graničar iz Đurđevca rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Denis Petrinjak u 15. minuti. Gosti su od 43. minute igrali s deset igrača zbog isključenja Adrijana Cohe.

Nogometaši Virovitice pružili su dobar otpor kod prvaka Poleta u Svetom Martinu na Muri. Poveli su u 10. minuti zahvaljujući golu Marina Zdelara. Ipak, Manuel Duk je nesretno postigao autogol u 49. minuti, izjednačivši rezultat. Davor Sinjaković ponovno je doveo Viroviticu u vodstvo u 73. minuti, no Polet je u posljednjih sedam minuta postigao tri gola i slavio s 4:2. Strijelci za Polet bili su Nino Patafta (83. i 86.) i Andrej Jurinić u sudačkoj nadoknadi.

Pitomača je na svom terenu izgubila od Međimurja iz Čakovca s 2:1. Gosti su poveli golovima Dominika Drka u 8. i Antonija Šempera u 17. minuti. Karlo Jakupec smanjio je prednost u 71. minuti, ali Pitomača nije uspjela izjednačiti i rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice.

(icv.hr, mš; foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content