Radostan početak školske godine u Mikleušu: Načelnik Robert Grabar donio poklone i važne vijesti

I ove godine, 11. rujna, načelnik općine Mikleuš Robert Grabar, posjetio je najmlađe članove zajednice kako bi im poželio uspješan početak nove školske godine.

Prva stanica bila je Vrtić Suncokret, područni objekt Mikleuš, gdje se susreo s veselim mališanima. Načelnik je djeci obećao da će iduće godine krenuti u novu, veću i ljepšu zgradu vrtića, ako radovi budu tekli prema planu. Ova vijest oduševila je djecu i osoblje vrtića, a svi s nestrpljenjem iščekuju otvorenje novog objekta.

Nakon posjeta vrtiću, načelnik je obišao i prvoškolce u Osnovnoj školi Mikleuš. Učenici prvog razreda – Iva, Ema, Nikol, Elena, Petra, Mia, Melissa, Marko, Sven, Fran, Milan, Jan, Borna i Luka – radosno su ga dočekali. Grabar im je poželio dobrodošlicu u školske klupe i darivao ih prigodnim poklonima, čime je dodatno uljepšao njihov prvi dan u školi.

Virovitičko-podravska županija ove školske godine financira likovne kutije i likovne mape za sve učenike od 1. do 4. razreda. Općina Mikleuš, u suradnji sa Županijom, sufinancira radne materijale za učenike nižih razreda, dok Općina u potpunosti financira materijale za učenike od 5. do 8. razreda, uključujući likovne mape, tehničke kutije, radne bilježnice i zbirke zadataka.

(icv.hr, Općina Mikleuš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content