PRVE LIGE NS SJEVER Ekipe NK Virovitice osvojile sedam bodova, Pitomača bez bodova u Đurđevcu

Proteklog vikenda odigrane su utakmice šestog kola 1. lige Nogometnog središta Sjever za mlade uzraste.

Uzrasti U-11, U-13 i U-15 NK Virovitice gostovali su kod vršnjaka Radnika iz Križevaca.

Selekcije U-11 igrale su u Setom Ivanu Žabno. Radnik je pobijedio 8:4. Leo Filipašić postigao je tri, David Orehovački dva, dok su Mihael Mikec, Jan Tukša i Fran Prepolec postigli po jedan pogodak za ekipu Radnika. Za goste iz Virovitice dvostruki strijelac bio je Matijas Mioljević, dok su po jednom domaću mrežu pogodili Fran Obrovac i Jakov Benčina.

U uzrastu U-13 Virovitica je pobijedila Radnik u Križevcima 3:0 zgodicima Jakova Bezaka, Borne Klementa i Nike Androvića.

Selekcije U-15 svoju utakmicu igrale su u ponedjeljak. Virovitičani su došli do pobjede 4:0. Dva zgoditka postigao je Andrej Grujić, dok su se po jednom u strijelce upisali Ivan Špoljar i Teo Čor.

U idućem kolu selekcije NK Virovitice ugostit će Ivančicu iz Ivanca.

Kadeti Virovitice remizirali su s Međimurjem iz Čakovca 3:3. Pogotke za Viroviticu postigli su Luka Vilk, Josip Đurđević i Antonio Trupina, dok su strijelci za goste bili Sven Mesarić i Noa Kuhanec te domaći igrač Lovro Vidović.

Kadeti Pitomače poraženi su od Graničara u Đurđevcu 6:1. Tri pogotka za Graničar postigao je David Vlašić. Dvostruki strijelac bio je Viktor Turbelija, dok je jedan pogodak postigao Niko Suzić. Jedini pogodak za Pitomaču postigao je Fran Ivanišević.

Juniori Virovitice poraženi su od Međimurja 4:1. Dva pogotka za goste postigao je Gabriel Paler, dok su po jednom strijelci bili Lovro Cesar i Jakov Pejanović. Jedini domaći pogodak postigao je Jan Koščak.

Juniori Graničara pobijedili su Pitomaču 8:0. Dvostruki strijelci bili su Roko Hosi i Andrija Paša, dok su po jedan pogodak postigli Tin Šiptar, Dominik Vranić, Ruslan Kaskha i Dino Mujić.

U idućem kolu kadeti i juniori Virovitice putuju kod Slaven Belupa u Koprivnicu, dok ekipe Pitomače ugošćuju momčadi Mladosti iz Ždralova.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content