PREMIJER ŽNL Veliki derbi u Čačincima, Mladostaši dočekuju Zdenčane, ‘Grofovi’ u subotu na Školskom vrtu

Ovog vikenda igraju se utakmice petog kola Premijer županijske nogometne lige.

U subotu, 14. rujna u 16:30 sati igraju se dvije utakmice. Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju Bratstvo će ugostiti Suhopolje. Utakmice ova dva suparnika uvijek su privlačile veliko zanimanje gledatelja. Gostima je tijekom tjedna pristupio Dino Milinović, koji je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača Bratstva. Za goste u ovom susretu ne mogu zaigrati kartonirani Silvijo Buzuk i Alen Hodak.

Na terenu Sportskog centra TVIN mlada domaća momčad dočekuje Zrinski iz Nove Bukovice. Momčad Tomislava Filipovića nanizala je tri pozitivna rezultata te bi trebala biti bliža ‘punom plijenu’. Obje momčadi neće biti kompletne. U domaćim redovima ne može istrčati Ivan Kovačević, dok kod gostiju pravo nastupa nema Marko Šundalić.

Četiri utakmice igraju se u nedjelju, 15. rujna, također u 16.30 sati.

Najviše pozornosti privlačit će derbi u Čačincima između prvaka Mladosti i dojučerašnjeg četvrtoligaša Sloge iz Zdenaca. Utakmice između ove dvije momčadi uvijek privlače pažnju šire sportske javnosti pa se i u nedjelju očekuje zanimljiva i neizvjesna utakmica te veliki broj gledatelja. Mladost će igrati bez svog najiskusnijeg igrača Tomislava Bušljete.

U susjedskom derbiju u Četekovcu domaći Dinamo igra s Voćinom. Dinamo još ne zna za pozitivan rezultat, dok favorizirani gosti iz kola u kolo igraju sve bolje i atraktivnom igrom plijene pažnju gledatelja.

Crnac će na svom terenu pokušati doći do prvih bodova u utakmici s Rezovcem. Momčad trenera Zlatka Vukovića dodatno je ojačala igrački kadar te puna optimizma putuje na gostovanje.

Na stadionu Kurija u Kapeli Dvoru Dinamo bi trebao biti favorit u susretu s Mikleušem, koji u novoj sezoni još nije uspio doći do bodova, ali i gosti imaju svoje igračke kvalitete. Igrači Mikleuša sigurno će iskoristiti svako opuštanje domaće ekipe. U momčadi Dinama neće moći zaigrati Slaven Marković, dok u gostujućim redovima pravo nastupa nema Patrik Fotez.

Zbog odustajanja milanovačkog Sokola u ovom kolu slobodni su nogometaši Lukača 05.

Listu strijelaca predvode Antonio Babec i Matija Bubaš iz Sloge, Stjepan Rajnović iz Lukača 05 te Brazilac Kaila Souza Santos iz Voćina s po četiri pogotka, dok su Ante Mikulić i Matija Toljan iz Rezovca, Marin Čavić i Marin Vratković iz Mladosti te drugi Brazilac iz Voćina Andrew De Souza Medeiros postigli po tri zgoditka.

Tko dijeli nogometnu pravdu u susretima 5. kola možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, mš)

Premijer 5. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content