PREMIJER ŽNL Suhopolje ugošćuje Dinamo iz Kapele Dvora, Voćin domaćin Bratstvu iz Gornjeg Bazja

Županijski nogometni premijerligaši došli su do utakmica četveroga kola, a sutra se igraju dvije utakmice.

Lukač 05 na svom je terenu favorit u susretu s ekipom Crnca, iako u domaćim redovima crvenog zbog kartona neće moći zaigrati Karlo Pelko.

Na stadionu park Suhopolje je domaćin Dinamu iz Kapele Dvora. U prve dvije utakmice Suhopolje je pokazalo dva lica: pobjedničko, u susretu s prvakom iz Čačinaca, te ono lošije, kada je izgubilo od mlade momčadi virovitičkog No Limit TVIN-a. U gostujućim redova igra niz iskusnih i kvalitetnih igrača koji će pokušati nastaviti niz uspjeha. U domaćoj momčadi neće moći igrati Mario Marošević.

Preostale četiri utakmice igraju se u nedjelju.

Zbog blagdana Male Gospe utakmice u Voćinu između domaće momčadi i Bratstva iz Gornjeg Bazja igra se u 16 sati. Voćin je, nakon uvjerljivog poraza u Čačincima, upisao pobjedu i poraz, dok je Bratstvo upisalo dvije pobjede, stoga bi ova utakmica trebala biti zanimljiva i neizvjesna. U domaćem sastavu pravo nastupa nema Antonio Martić, dok bi gosti trebali biti kompletni.

Preostale utakmice igraju se u 17 sati.

Mikleuš još nije osvojio niti jedan bod pa će u ogledu s virovitičkim No Limit TVIN-om pokušati doći do prve pobjede, dok će gosti pozitivnim rezultatom pokušati pokazati da pobjeda u susretu sa Suhopoljem nije bila slučajnost već odraz igračke kvalitete.

Rezovac će nastojati doći do prve ovosezonske pobjede u utakmici s Dinamom iz Četekovca. S druge strane iskusnim gostima bi svaki pozitivan rezultat bio poticaj za daljnje natjecanje.

Mladost iz Čačinaca favorit je na gostovanju kod Zrinskog u Novoj Bukovici i sve osim uvjerljive pobjede gostuju bilo bi veliko iznenađenje.

U ovom kolu slobodna će biti Sloga iz Zdenaca jer je milanovački Sokol zbog kadrovskih problema odustao od daljnjeg natjecanja.

Na listi strijelca vodeći trojac: Antonio Babec i Matija Bubaš iz Sloge te Stjepan Rajnović iz Lukača 05, postigao je četiri pogotka.

tablica 7

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content