PREMIJER ŽNL “Samba” u Voćinu, golijada na Laništu, “puni plijen” za Čačinčane i “Akademce”

Najviše pogodaka na travnjacima županijskih premijerligaša gledatelji su danas (nedjelja) vidjeli na Livatku u Voćinu te na Laništu u Rezovcu – po devet…

U Voćinu je domaća momčad došla do još jedne pobjede “na pogon” svojih Brazilaca. Medeiros Andrew De Souza odlično izvedenim slobodnim udarcem u petoj minuti doveo je domaću momčad u početnu prednost. Nakon nekoliko obostrano propuštenih prigoda, pri čemu je mladi domaći vratar Mateo Đorđević bio u tim trenucima nepremostiva prepreka gostujućim napadačima, Kaila Souza Santos u 39. minuti postiže drugi domaći pogodak. Na početku drugog dijela zgodicima Kaila Souze Santosa u 50. i Gabrijela Nikolića u 52. minuti Voćin vodi 4:0 i praktički rješava pitanje pobjednika. Napadačka igra tim nije stala te su gledatelji vidjeli još pet pogodaka za konačnih 6:3. U domaćim redovima strijelci su bili Ante Đorđević i Emanuel Jaković, dok je u gostujućem sastavu dvostruki strijelac bio Denis Kovač, a iskusni Valentino Ivanković pogodio je domaću mrežu iz slobodnog udarca.

U Rezovcu je Dinamo iz Četekovca poveo pogotkom Mateja Dorinke već u trećoj minuti. To kao da je razbudilo domaće nogometaše, koji su do kraja susreta postigli čak osam pogodaka. Po tri zgoditka postigli su Ante Mikulić i Matija Toljan, dok su se po jednom u strijelce upisali Domagoj Jendrašić i Toni Kovačić za konačnih 8:1.

Prvak Mladost iz Čačinaca došao je do pobjede od 4:0 nad Zrinskom u Novoj Bukovici. Strijelci su bili Stipe Čavić, Marin Vratković, Mario Duspara i Marin Čavić.

U Mikleušu je virovitički No Limit TVIN došao do pobjede nad domaćim nogometašima rezultatom 2:1. Gosti su poveli pogotkom Hrvoja Filipovića u 17. minuti. Njegov imenjak Ibričić poravnao je deset minuta kasnije. Pobjednički pogodak postigao je Oton Fadljević u 71. minuti.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content