PREMIJER ŽNL Donosimo imena najboljih pojedinaca u uvodna dva kola: Prvo mjesto trenutno drži Andrew Medeiros De Souza

Kako je milanovački Sokol odustao od daljnjeg natjecanja u Premijer županijskoj nogometnoj ligi možemo objavit poredak najboljih igrača u prva dva kola Premijer ŽNL.

Čačinačka Mladost na svom je terenu u prvom kolu došla do uvjerljive pobjede od 7:1 nad ekipom Voćina. Prvo ime domaće momčadi bio je iskusni veznjak Tomislav Bušljeta.

Bratstvo iz Gornjeg Bazja tek je u sudačkoj nadoknadi došlo do pobjedničkog zgoditka nad Dinamom iz Četekovca, a prvo ime susreta bio je vratara Bratstva Stjepan Viljevac koji je u dva navrata “skinuo” situacije jedan na jedan.

Gradski derbi između No Limit TVIN-a i Rezovca završio je podjelom bodova 2:2, a kao igrač utakmice odabran je Oton Fadljević.

Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru Dinamo je dugo lomio otpor ekipe Crnca, a na kraju je domaća momčad došla do pobjede 2:0. Prvo ime susreta bio je domaći obrambeni igrač Jozo Iličić koji je uspješno osujetio sve gostujuće napadačke akcije.

Sloga je na svom Jelsinu u Zdencima preokretom došla do 4:1 pobjede nad Mikleušom. Prvo ime utakmice bio je omaleni veznjak Danijel Zebec, koji je davao ton igri svoje momčadi.

Lukač 05 s visokih 5:0 svladao je Zrinski u Novoj Bukovici. S dva postignuta pogotka za prvo ime utakmice izborio se Stjepan Rajnović.

NAJBOLJI IGRAČI PRVOG KOLA
1. Stjepan Rajnović (Lukač 05) – 6 bodova
2. Tomislav Bušljeta (Mladost) – 5 bodova
3. Danijel Zebec (Sloga) – 4 bodova
4. Jozo Iličić (Dinamo Kapela Dvor) – 3 boda
5. Stjepan Viljevac (Bratstvo) – 2 boda
6. Oton Fadljević (No Limit TVIN) – 1 bod

Suhopolje je u derbiju drugog kola na stadionu Park pobijedilo Mladost iz Čačinaca 2:0, a prvo ime susreta bio je strijelac drugog pogotka Jure Kasumović.

U Rezovcu je do tri boda došao Dinamo iz Kapele Dvora rezultatom 3:1. Za najboljeg igrača utakmice izborio se mladi Dinamovac Dominik Sambol, koji je u drugom dijelu ušao na teren te je postigao treći pogodak.

Sloga iz Zdenaca s 3:0 svladala je Zrinski u Novoj Bukovici. Najbolji na terenu bio je iskusni napadač Antonio Babec.

Lukač 05 s 3:0 pobijedio je Dinamo iz Četekovca. Gostujuću mrežu načeo je Domagoj Mrazović, koji je proglašen igračem utakmice.

Bratstvo iz Gornjeg Bazja došlo je do tri boda pobjedom nad Crncem 3:1. Za najboljeg igrača proglašen je iskusni Marijan Holec koji je postigao jedan pogodak.

Brazilac u dresu Voćina, Andrew De Souza Medeiros s dva pogotka izborio se za naslov najboljeg u utakmici između Voćina i No Limit TVIN-a u kojoj su ljubičasti pobijedili 3:2.

NAJBOLJI IGRAČI DRUGOG KOLA
1. Jure Kasumović (Suhopolje) – 6 bodova
2. Antonio Babec (Sloga) – 5 bodova
3. Dominik Sambol (Dinamo Kapela Dvor) – 4 bodova
4. Andrew De Souza Medeiros (Voćin) – 3 boda
5. Marijan Holec (Bratstvo) – 2 boda
6. Domagoj Mrazović (Lukač 05) – 1 bod

Nakon što se bude odigrala utakmica trećeg kola između Bratstva i Rezovca biti će objavljen poredak najboljih igrača za treće kolo.

UKUPNI POREDAK:

– 9 bodova –
Andrew Medeiros De Souza (Voćin)

– 6 bodova-
Jure Kasumović (Suhopolje), Stjepan Rajnović (Lukač 05), Marin Čavić (Mladost)

– 5 bodova

Antonio Babec (Sloga), Tomislav Bušljeta (Mladost), Enio Kirin (Suhopolje), Luka Skoko (Suhopolje)

– 4 boda –
Danijel Zebec (Sloga), Dominik Sambol (Dinamo Kapela Dvor), Ante Mikulić (Rezovac), Oton Fadljević (No Limit TVIN), Kristijan Brekalo (Dinamo Kapela Dvor)

– 3 boda –
Jozo Iličić (Dinamo Kapela Dvor), Nikola Tomić (Crnac)

– 2 boda –
Marijan Holec (Bratstvo), Stjepan Viljevac (Bratstvo), Mario Duspara (Mladost), Ante Đorđević (Voćin)

– 1 bod –
Domagoj Mrazović (Lukač 05), Robert Šomođi (Zrinski)

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content