Poznati detalji dviju prometnih nesreća: Dva su vozača teško ozlijeđena, dok je vozačica zadobila lakše tjelesne ozljede

U ponedjeljak, 16. rujna, na području Virovitičko-podravske županije dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su dva vozača teško ozlijeđena, dok je vozačica zadobila lakše tjelesne ozljede

Tako se prva prometna nesreća dogodila oko 12.56 sati kada je 53-godišnjakinja upravljala vlastitim osobnim automobilom i kretala se unutar naselja Nove Bukovice. Dolaskom do oštrog zavoja u desno i ulaskom u istoga nije brzinu kretanja vozila prilagodila osobinama i stanju ceste kojom prilikom je izlaskom iz navedenog zavoja izgubila nadzor nad upravljačem, gdje je u kočenju zahvatila bankinu te je došlo do zanošenja vozila i prelaska na suprotni prometni trak gdje je došlo do udara u prednji dio osobnog automobila kojim je upravljala 64-godišnjakinja, nakon čega je došlo do odbacivanja i prevrtanja osobnog automobila na zelenu površinu.

Vozačica je zadobila lake tjelesne ozljede te je prevezena u Opću bolnicu Virovitica gdje će joj biti izuzeti uzorci, dok je 64-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede, bez reakcije na alkohol. Na vozilima je nastala materijalna šteta, a od 13.10 do 16 sati DC-2 bila je zatvorena te se je promet odvijao obilazno.

Isti dan, oko 15 sati 68-godišnjak je upravljao osobnim automobilom i kretao se mjestom Slavonske Bare, gdje je zatim prešao u suprotni smjer te je došlo do udara u osobni automobil 45-godišnjaka. Teške tjelesne ozljede zadobio je 68-godišnji vozač, a sigurnosni pojasevi nisu korišteni. Oba vozača bila su bez reakcije na alkohol, a na vozilima je nastala materijalna šteta. Od 15.15 do 17.52 sati za sav promet bila je zatvorena LC4030.

(PU virovitičko-podravska)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content