Povodom početka školske godine gradonačelnik grada Đurđevca i ravnatelj Osnovne škole obišli učenike u područnim školama

I ove godine gradonačelnik Hrvoje Janči i ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović na početku školske godine nisu zaboravili na djecu đurđevačkih područnih škola. Zajedno su obišli učenike u područnim školama na području Grada Đurđevca, i to u Mičetincu, Čepelovcu, Budrovcu, Sirovoj i Suhoj Kataleni te područnoj školi za djecu s teškoćama u razvoju.

Nakon ugodnog razgovora i kraćeg druženja s učenicima poželjeli su im uspješnu novu školsku godinu te im podijelili raznobojne pernice, jabuke, slatkiše i četkice za zube kako bi početak školske godine bio ljepši, a svladavanje školskih obaveza lakše.

– Već tradicionalno svake godine posjećujemo učenike i učiteljice naših područnih škola te nikad ne dolazimo praznih ruku. I ove smo ih godine željeli obradovati malim znakom pažnje kako bi im uljepšali prvi školski dan i boravak u školi. Četkicama i jabukama dodatno želimo podsjetiti da se nastavlja naša preventivna akcija zaštite zubi. Želim svima puno uspjeha u novoj školskoj godini, a prvašićima da svoje prve dane u školi pamte po lijepim trenucima – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči i dodao da Grad Đurđevac predano radi da bi učenici u područnim školama imali sve uvjete za kvalitetan rad.

Učenici su sa znatiželjom otvarali poklone i potom zahvalili gradonačelniku i ravnatelju na dolasku i poklonima koju su ih obradovali, a oni su im još jednom poželjeli puno uspjeha u radu i pozvali ih da što bolje iskoriste brojne izvannastavne i izvanškolske aktivnosti koje im tijekom godine nudi škola.

Više fotografije obilaska možete pogledati OVDJE.

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content