OPĆINA PODRAVSKE SESVETE Potpisan ugovor za Revitalizaciju Ekološkog parka mira: Uskoro kreće obnova

Danas (četvrtak) je u uredu općinskog načelnika Općine Podravske Sesvete potpisan ugovor o izvođenju radova na Revitalizaciji Ekološkog parka mira.

Općinski načelnik Mladen Sitek ugovor je potpisao s izvođačem radova, direktorom tvrtke Lokus d.o.o. Josipom Štefecom te glavnim nadzornim inženjerom Miroslavom Hodićem za stručni nadzor iz tvrtke Studio HM d.o.o. iz Đurđevca, a čija vrijednost iznosi 3.750,00 eura s PDV-om.

-Provedbom projekta revitalizacija Ekološkog parka mira Podravske Sesvete završit će se i drugi veliki projekt u sklopu uređenja centra naselja, a samo mjesto će dobiti u potpunosti uređeni, novi i moderni park u centru koji će svojim izgledom biti na ponos svih mještana – rekao je načelnik Sitek.

Provedba projekta revitalizacije Ekološkog parka mira obuhvaća obnovu i revitalizacija postojećeg parka – projektirane su nove zelene površine u hortikulturnom smislu, stare pješačke staze se u potpunosti uklanjaju i zamjenjuju novima s opločenim platoima s klupama, obnavlja se postojeći paviljon a dječjem igralištu daje se novi, moderniji izgled uz veću sigurnost samih igrala, dok će nove pješačke staze biti osvijetljene ambijentalnim osvjetljenjem a postojeće skulpture reflektorima.

Ukupna vrijednost ugovora je 182.581,14 eura bez PDV-a odnosno 226.955,52 eura s PDV-om. Najveći dio sredstava osiguran je iz Proračuna općine, dok se za dio planira dobiti sufinanciranje od strane Koprivničko-križevačke županije.

(www.icv.hr, podravske-sesvete.hr, foto: I. Barčan)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content