Općina Podravska Moslavina od petka započinje s obilježavanjem svog dana: Evo što vas sve očekuje

U sklopu blagdana Blažene Djevice Marije, općina Podravska Moslavina od petka 6. rujna raznim sadržajima obilježava svoj dan. Sve počinje svečanom sjednicom Općinskog vijeća u društvenom domu Podravska Moslavina s početkom u 13 sati, a pola sata ranije bit će odana počast poginulim hrvatskim braniteljima kod njihovog spomen obilježja u središtu mjesta.

Istoga dana, u 16 sati, kreće tradicionalna manifestacija “Grahijada”, a u 20:30 slijedi veliki koncert popularne Cecilije.

Općina poziva i na razne ostale sadržaje, na tradicionalnu 12. Smotru folklora ”Kolo na Gruntišću” 7. rujna od u 18, a potom u 20 sati slijedi koncert legendarnog Šime Jovanovca i Tamburaškog sastava Ravnica.

Posljednji dan manifestacije, 8. rujna, donosi u 10 sati u Krčeniku pojedinačno prvenstvo Krčenika u boćanju na igralištu BK Hajduk, u 11 sati je sveta misa u crkvi Blažene Djevice
Marije u Podravskoj Moslavini, u 14 sati ispred društvenog doma su vesele igre za djecu, a u 16 sati u Caffe baru Kaktus pripremljena je živa glazba uz Robija.

U 16:30 na programu su dvije nogometne utakmice. U Podravskoj Moslavini sučelit će se Podravac i Lacići, a u Krčeniku Hajduk i Kućanci. U 17 sati Streličarska udruga Donji Miholjac ispred društvenog doma u Podravskoj Moslavini organizira streličarsku radionicu i streličarsku bajku za djecu, a sve završava u 20 sati kirvajskom zabavom i koncertom grupe Zlatne strune.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content