OPĆINA LUKAČ Na redovnoj sjednici Općinskog vijeća usvojena polugodišnja izvješća o proračunu, poznati i ovogodišnji laureati

U općinskoj vijećnici u Lukaču, pod predsjedanjem Tomislava Živkovića te u nazočnosti načelnika Đure Bukvića, održana je 33. sjednica Općinskog vijeća Općine Lukač.

Vijećnici su tom prigodom usvojili polugodišnje izvješće o izvršenju proračuna Općine Lukač te donijeli izvješća o utrošku sredstava u programima građenja i održavanja komunalne infrastrukture, socijalne i dodatne zdravstvene skrbi, javnih potreba udruga civilnog društva, javnih potreba u školskom odgoju i obrazovanju, javnih potreba u sportu te ostala izvješća o provedbi aktivnosti na području općine Lukač u prvih šest mjeseci 2024. godine.

Foto 1 16

Donesena je i Odluka o dodjeli javnih priznanja Općine Lukač u 2024. godini.

Zlatna plaketa bit će dodijeljena Kulturno-umjetničkom društvu “Seljačka sloga” iz Turanovca za 70-godišnji rad na promicanju narodnog stvaralaštva i kulture na području općine Lukač, Virovitičko–podravske županije i Republike Hrvatske.

Zahvalnice će biti dodijeljene: OPG–u Filip Katančić iz Lukača za uspješan razvoj ekološke i konvencionalne proizvodnje u poljoprivredi, Tanji Lacko i Jasni Feketija za dugogodišnji rad u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Turanovac, Zoranu Miočinoviću za dugogodišnji rad u Nogometnom kluba Drava iz Terezinog Polja, Elvisu Vinaku i Ivanu Lenartiću za doprinos u razvoju sporta te dugogodišnji rad u Nogometnom klubu Bratstvo iz Gornjeg Bazja, Ivanu Merkašu za doprinos u razvoju sporta te dugogodišnji rad u Nogometnom klubu Dinamo iz Kapela Dvora, Milanu Džananoviću za doprinos u radu Mjesnog odbora Brezik, Željku Dolincu za doprinos u radu Mjesnog odbora Veliko Polje, Ivanu Suhaneku za doprinos i pomoć u radu Nogometnog kluba Sloga, Kulturno-umjetničkog društva Dugo Selo i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dugo Selo iz Dugog Sela Lukačkog, Jasni Pakšec iz Lukača i Mariji Horvat iz Lukačkog Budrovca za doprinos u radu mjesnih odbora te aktivnosti u održavanju sakralnih objekata.

Priznanja će biti uručena na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana Općine Lukač.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content