Općina Kloštar Podravski kreće s pilot projektom: Provodit će se edukativne, kulturne i sportske aktivnosti za djecu

Pilot projekt za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole za koji je Općini Kloštar Podravski potpisom ugovora s Ministarstvom demografije i useljeništva dodijeljeno 28.700,00 eura, uskoro kreće s radom.

Aktivnosti koje će se provoditi kroz ovaj projekt su Kulturno-umjetničke aktivnosti (Likovna radionica i Glazbom kroz kreativni pokret – radionica plesa i pjesme) te Sportske aktivnosti koje će provoditi kvalificirani provoditelji.

Ciljana skupina su djeca od 6 – 10 godina, odnosno djeca predškolskih programa i djeca od I. – IV. razreda osnovne škole s područja Općine Kloštar Podravski, a projektom je predviđeno uključivanje cca 50-ero djece. Vrlo je bitno da se za ove aktivnosti animira djecu, ali i roditelje. Predstavljajući programe kroz lokalne medije, promotivne letke, ali i odlaskom na roditeljske sastanke cilj je da roditelji shvate kakve aktivnosti se pružaju njihovoj djeci te koji su benefiti istih.

Informacije za uključivanje svoje djece u predložene aktivnosti roditelji mogu dobiti u Igraonici LINA.

(klostarpodravski.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content