Odigrane prve četiri utakmice prvog kola Županijskog nogometnog kupa za pionire: Uvjerljive pobjede Virovitice, Suhopolja i Pitomače, Slatina nakon penala bolja od Voćina

Odigrane su prve četiri utakmice prvog kola Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji pionira.

Najuvjerljiviju pobjedu zabilježila je ekipa Virovitice koja je na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju savladala nekompletno Bratstvo 15:0. Po četiri pogotka postigli su Karlo Kuda i Filip Blažević, tri pogotka postigao je Andrej Grujić, dok su po dva puta domaću mrežu pogodili Viktor Abramović i Ivan Špoljar.

Suhopolje je nadjačalo Slavoniju u Sladojevcima 12:1. Tri pogotka postigao je Leon Pasarić, dvostruki strijelci bili su Filip Zec, Luka Šafran i Leon Ivanešić, dok su po jednom domaću mrežu pogodili Stjepan Modrić, Mateo Gojević i Dorian Šantavec. Jedini pogodak za domaću momčad postigao je Ivan Ferenčak.

Pitomača je bila bolja od Graničara u Okrugljači 7:0. Četiri pogotka postigao je Niko Keserica, dok su po jednom strijelci bili David Jakupec, Leo Tratnjak i domaći igrač Jan Balogović.

Najneizvjesnije je bilo u Voćinu gdje je gostovala Slatina. Voćin je poveo pogotkom Josipa Tašića u 24. minuti, dok je Dorijan Ilnikar izjednačio šest minuta kasnije. Boljim izvođenjem jedanaesteraca u drugo kolo plasirala se ekipa Slatine.

Kasnije će igrati Podgorje i No Limit TVIN, odnosno Orahovica i Mladost iz Čačinaca.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content