Obilježavanje blagdana svetog Mihaela, zaštitnika Zdenaca, i Dana policije: Načelnik Durmić primio pripadnike PP Orahovica

Danas se obilježava blagdan svetog Mihaela, zaštitnika općine Zdenci, kao i Dan policije. U tom povodu, načelnik Tomislav Durmić održao je svečani prijem za pripadnike Policijske postaje Orahovica, predvođene načelnikom Zdenkom Totom i njegovim zamjenikom Milanom Rončevićem. Na prijemu je bio nazočan i heroj Domovinskog rata, general Specijalne policije i stanovnik općine Zdenci, Mirko Horvatin.

– Sigurnost naših sumještana uvijek nam je na prvom mjestu, stoga je važno imati dobru suradnju s Policijskom postajom, koja je s našom općinom uvijek izvrsna. Ovim putem čestitam svim policajcima, a posebno našima iz PP Orahovica, njihov dan i želim da ih sveti Mihael čuva na svakom zadatku – rekao je načelnik Durmić.

Nakon njegovog obraćanja, načelnik Zdenko Tot zahvalio se na srdačnoj dobrodošlici i poručio kako su on osobno i Policijska postaja Orahovica uvijek na raspolaganju Općini i načelniku za svaku pomoć i suradnju.

Nakon prijema, svi nazočni uputili su se u kapelicu svetog Mihaela na svetu misu. U sklopu mise, pripadnici policije sudjelovali su u procesiji oko crkve, noseći kip svetog Mihaela, svog zaštitnika.

(icv.hr, vg, Foto. V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content