Novi uspjesi streličara grofa Jankovića: Katarina Nosil i Drago Mlinar prvaci Hrvatske, Zoran Špalj brončani

Prvenstvo Hrvatske u streličarstvu WA 720 + OR uspješno je završeno za streličare s područja Virovitičko-podravske županije, točnije streličare grofa Jankovića iz Čačinaca.

Prvaci Hrvatske postali su Katarina Nosil i Drago Mlinar osvojivši prva mjesta u konkurenciji seniora, u kategoriji dugi luk. U istoj kategoriji razloga za slavlje imao je i Zoran Špalj koji se osvojivši treće mjesto ‘okitio’ brončanom medaljom. Mario Gradinjan nastupio je u kategoriji olimpijski luk i nažalost u raspucavanju ostao bez medalje.

Prvenstvo Hrvatske u streličarstvu predstavlja vrhunsko streličarsko natjecanje koje svake godine okupi najbolje streličare iz cijele Hrvatske, a ove ih je godine nastupilo više od 180 iz ukupno 35 klubova.

Gledateljima je tako pružena izvanredna prilika demonstracije njihovog umijeća i strasti prema ovom sportu. Streličari su se natjecali u olimpijskom, složenom, golom, tradicionalnom i dugom luku.

Bilo je ovo ujedno i završno natjecanje za vanjsku sezonu. Organizator natjecanja bio je Hrvatski streličarski savez, a isto je održano na nogometnim terenima u Zelenoj Laguni u Poreču.

(www.icv.hr, Streličari grofa Jankovića)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content