NK Omladinac Vukojevci dobio nove tribine

Grad Našice u sklopu ulaganja u infrastrukturu u prigradskim naseljima ulaže i u sport. Na igralištu NK Omladinac Vukojevci, koji se od prošle sezone natječe u 1. Županijskoj nogometnog ligi, tijekom proteklih nekoliko godina uloženo je u uređenje infrastrukture, a posljednju investiciju, postavljanje natkrivenih tribina, danas je obišao gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Izrazio je zadovoljstvo tribinama koje će zadovoljiti potrebe gledatelja na nogometnim utakmicama, ali i drugim događanjima, te napomenuo kako je, osim ovoga, uloženo i u obnovu svlačionica, sanitarnog čvora, društvene prostorije, golova, a na igralištu su postavljeni novi reflektori.

– Ovo je klub koji je središte događanja i sportskog života u ovom prigradskom naselju. Bitno je napomenuti da je uz klub tu još DVD i HKD Vukojevci, udruge koje su stup društvenog života u mjestu– izjavio je gradonačelnik i dodao kako je nedavno asfaltirano parkiralište ispred crkve i škole, a ide se i u ulaganje u dom DVD-a.

Na ulaganjima u klub gradonačelniku Kašubi zahvalio je predsjednik NK Omladinac Josip Bastijan. Ukupna vrijednost investicije je 40 tisuća eura, od čega je Grad Našice osigurao 30 tisuća eura, Županija 7,5 tisuća, a ostatak su osigurali Mjesni odbor i NK Omladinac. Predsjednik Mjesnog odbora Dražen Ganzberger podsjetio je i na druga ulaganja u ovo prigradsko naselje, a o najnovijem je rekao.

– Nogometni klub primjer je odlično organizirane sportske udruge. Od borbe za ostanak u 2. Županijskoj ligi došao je do borbe za vrh 1. Županijske nogometne lige. To nije zasluga samo predsjednika Josipa Bastijana koji puno pridonosi radu, nego i cijele Uprave i svakog člana kluba koji odvaja slobodno vrijeme kako bi pomogao u radu. Ovo je velik sustav i nije ga jednostavno održavati, a mi kao Mjesni odbor u suradnji s Gradom Našicama imamo obvezu pomoći udrugama i klubovima koji dobro rade pa tako i NK Omladinac. U proteklih nekoliko godina uložena su velika sredstva u poboljšanje uvjeta rada na nogometnom igralištu. To nije samo ulaganje u nogometni klub nego i u društveni život Vukojevaca jer su mještani navikli vrijeme provoditi na prostoru igrališta– rekao je Ganzberger i dodao kako će Mjesni odbor, prema svojim mogućnostima, i dalje pomagati rad kluba.

Nove tribine uz gradonačelnika su danas obišli pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalena Vidaković-Gelenčir i pročelnik Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje Matija Brkić.

tribine NK Omladinac Custom

(nasice.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content