Nakon prestanka rada ambulante dr. Šantić, Dom zdravlja VPŽ osigurava stomatološku skrb: Pacijenti mogu birati novog stomatologa

Pacijenti stomatološke ordinacije Ivane Šantić iz Virovitice primili su nedavno obavijest od Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) da njihova ordinacija prestaje s radom od 1. listopada. U obavijesti su zamoljeni da se pravovremeno opredijele za novog stomatologa.

S obzirom na upite pacijenata koji ne žele plaćati stomatološke usluge izvan sustava javnog zdravstva, Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije izdao je priopćenje u kojem je navedeno da će osigurati kontinuitet zdravstvene zaštite za pacijente dr. Šantić, uključujući stomatološke preglede na teret HZZO-a.

-Dok se pacijenti predmetne ordinacije ne upišu kod novog stomatologa, Dom zdravlja VPŽ osigurat će im odgovarajuću zdravstvenu skrb u ambulantama smještenima na adresi Gajeva 21 u Virovitici – izjavio je ravnatelj Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, dr. Ivica Fotez.

Također, dr. Fotez ističe kako pacijenti, uz postojeće ambulante, imaju  mogućnost upisa u novoosnovanu ambulantu dr. Doriana Lesića u sklopu Doma zdravlja VPŽ u Gajevoj 21, a koja uskoro počinje s radom.  

(icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content