Nakon briljantne prošle sezone, kadetkinje No Limit TVIN-a spremne za nove izazove, ovog puta u HNLŽM Istok

U svojoj prvoj natjecateljskoj sezoni, kadetkinje nogometnog kluba No Limit TVIN iz Virovitice briljirale su u ligaškom natjecanju HNLŽM Centar. S impresivnim učinkom od 19 pobjeda, dva remija i samo jednim porazom u 22 utakmice, “akademke” su ostavile prvog pratitelja, ekipu Koprivnice, dva boda iza sebe te su zasluženo ponijele naslov prvakinja. Tijekom natjecanja bile su ne samo dominantne, već i uvjerljivo najefikasnija ekipa lige, postigavši čak 139 golova uz gol-razliku +120. Najbolji strijelac ekipe bila je Leona Radi, koja je protivničke mreže zatresla čak 39 puta.

Subota, 14. rujna, donosi i prvi izazov u novoj natjecateljskoj sezoni, ovaj put u okviru HNLŽM Istok. Prvi protivnik bit će im ŽNK Mikanovci, jedan od sedam klubova s kojima će odmjeriti snage.

U pripremnom razdoblju “akademke” su odigrale nekoliko prijateljskih utakmica. Na Športski centar TVIN stigle su kadetske prvakinje Hrvatske, nogometašice ŽNK Agrama, te pionirke Osijeka, također aktualne prvakinje u svojoj kategoriji. U susretu protiv Agrama, Virovitičanke je u vodstvo dovela Nera Jurković, no gošće su pokazale svoju kvalitetu te na kraju slavile s 6:1. U drugom susretu, protiv pionirki Osijeka, domaća ekipa pokazala je svoju snagu i pobijedila rezultatom 3:2, zahvaljujući golovima Nere Jurković, Lucije Jungić i Laure Kujundžić. Potom su u Gudovcu protiv domaće ekipe slavile 13:1 i za kraj protiv Koprivnice kod kuće s 3:1. Dobra igra u tim dvobojima predstavlja pozitivan znak uoči početka nove sezone, te još jedan dokaz kvalitetnog rada u ovom virovitičkom klubu, koji se ističe ne samo u ženskom, već i u muškom nogometu.

Sutrašnja utakmica u Starim Mikanovcima igra se u 12 sati.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content