Na trećim sportski susretima Slatinski umirovljenici natjecali se u visećoj kuglani, kartaškoj igri bela i elektronskom pikadu: Doznajte najbolje

Udruga umirovljenika Slatina danas (srijeda) je u slatinskom Mjesnom odboru Vladimir Nazor, organizirala i održala 3. sportske susrete umirovljenika grada Slatine.

Slatinska Udruga umirovljenika jedna je od najaktivnijih i članovima najbogatijih udruga na području grada, a predsjednik Udruge je Vladimir Domić.

Želja Domića bila je da ovi sportski susreti postanu tradicija, što mu se i ostvarilo, a najavio je i neke nove aktivnosti među kojima je skori odlazak članova na kupanje u mađarski Barč i organizacija plesnih večeri te organizacija edukacije rada na računalima.

U listopadu Udruga planira, uz pomoć sponzora, organizaciju jednodnevnog izleta u Daruvar, a potom i izlet na Jankovac koji bi bio besplatan za sve zainteresirane umirovljenike.

Ova aktivna Udruga planira osnovati novu sekciju, sekciju ribolovaca budući da je u svojim redovima ima podosta članova kojima je ribolov hobi.

– Sekcija umirovljenika radnog naziva ”Lov u mutnom” prije svega nam se mora dokazati, a u skladu s tim organizirat ćemo uskoro još jedno ovakvo druženje ako se naši ribolovci iskažu i ulove ribu od koje bi pripremili fiš paprikaš, a uz kotlić bi imali priliku pobliže upoznali naše umirovljenike ribolovce – ispričao je o planovima je Domić te se zahvalio na dosadašnjoj suradnji Gradu Slatini, Virovitičko-podravskoj županiji, Gradskoj razvojnoj agenciji Slatine i brojnim sponzorima i medijima, u nadi da će se ista nastaviti i u narednom razdoblju.

Čestitke na dosadašnjem uspješnom radu predsjedniku Domiću i članovima Udruge uputio je zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Slatine Ilija Nikolić.

Slatinski umirovljenici su se natjecali u visećoj kuglani, kartaškoj igri bela i elektronskom pikadu, a ovo su rezultati:

Elektronski pikado:

1. Jadranka Grbac
2. Vladimir Domić
3. Ivo Čiček

Viseća kuglana:

1. Antun Lic
2. Vladimir Domić
3. Stjepan Krahulec

Kartaška igra bela:

1. Stjepan Krahulec, Mirko Radočaj
2. Ivan Najpurger, Ivan Bosilj

Natjecanja je vodio Ivan Dorinko, a cjelodnevno druženje začinjeno je ukusnim grahom.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content